Nieuws & Media


Eindhoven Airport wint Zoover Award

Eindhoven 18 april 2014

Eindhoven Airport is door de bezoekers van de gezaghebbende consumentenwebsite Zoover.nl verkozen tot de populairste luchthaven van Nederland. Snelheid, service en sfeer zijn drie kernbegrippen op de luchthaven, die bijdragen aan de toenemende mate waarin passagiers kiezen voor een vlucht vanaf Eindhoven Airport. In het afgelopen jaar nam het aantal reizigers met 10% procent toe ten opzichte van 2012 en het eerste kwartaal van dit jaar laat een groei van 15% zien.

Afgelopen jaar opende Eindhoven Airport haar gloednieuwe terminal en hotel. De nieuwbouw bestaat uit een nieuwe voorzone van 2.000 m2 met extra retail- en horecafaciliteiten, 2.700 m2 aanbouw aan de aankomsthal, 2.700 m2 extra kantoorruimte en de bouw van een 120 kamers tellend Tulip Inn Eindhoven Airport hotel. De terminal is volledig opnieuw ingericht. Dit heeft als doel de passagiers klantvriendelijker en sneller te bedienen.

In 2013 lanceerde Eindhoven Airport verder onder andere een Facebook VIP programma, een volledig vernieuwde website en online parking dienst, om passagiers nog beter voor te bereiden op hun trips.

““We zijn uiteraard erg trots dat de consument Eindhoven Airport verkozen heeft tot Populairste Luchthaven van Nederland. Waardering via deze Zoover Award is het ultieme compliment voor het werk dat de afgelopen tijd gedaan is om het de passagier nog meer naar de zin te maken. Een bekroning op het werk dat door alle collega’s op de luchthaven gedaan wordt.”„ Joost Meijs, Algemeen Directeur Eindhoven Airport

Inmiddels is het bestemmingenaanbod van Eindhoven Airport uitgebreid naar meer dan 70 bestemmingen binnen en buiten Europa.

Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport verbindt Brainport Eindhoven met de economische en toeristische centra in Europa en in de rest van de wereld en bevordert het vestigingsklimaat van Zuid-Nederland. Vanaf de tweede luchthaven van Nederland kan naar meer dan 80 bestemmingen worden gevlogen. Het gemak van de passagier staat hierbij centraal en komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. Eindhoven Airport krijgt de ruimte om zich stapsgewijs te ontwikkelen naar ruim 6 miljoen passagiers in 2019. Deze groei komt tot stand met draagvlak van de omgeving en binnen de kaders van de medegebruikvergunning en de Luchtvaartnota. Het evenwicht tussen internationale connectiviteit en leefbaarheid en duurzaamheid staat aan de basis hiervan. Samen met de partnerbedrijven is Eindhoven Airport een van de grotere werkverschaffers in de regio. De verwachting is dat de luchthaven in 2019 2.000 directe arbeidsplaatsen zal bieden.

De afdeling Corporate Communications & Public Affairs voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal.
Corporate Communications & Public Affairs is bereikbaar via telefoonnummer 040-2919855 of per e-mail tijdens kantooruren via press@eindhovenairport.nl

Buiten kantooruren kunt u voor dringende zaken terecht op voorgaand nummer voor de dienstdoende woordvoerder.

×

Select country