Nieuws & Media

Home

Eindhoven Airport wint Zoover Award

Eindhoven 18 april 2014

Eindhoven Airport is door de bezoekers van de gezaghebbende consumentenwebsite Zoover.nl verkozen tot de populairste luchthaven van Nederland. Snelheid, service en sfeer zijn drie kernbegrippen op de luchthaven, die bijdragen aan de toenemende mate waarin passagiers kiezen voor een vlucht vanaf Eindhoven Airport. In het afgelopen jaar nam het aantal reizigers met 10% procent toe ten opzichte van 2012 en het eerste kwartaal van dit jaar laat een groei van 15% zien.

Afgelopen jaar opende Eindhoven Airport haar gloednieuwe terminal en hotel. De nieuwbouw bestaat uit een nieuwe voorzone van 2.000 m2 met extra retail- en horecafaciliteiten, 2.700 m2 aanbouw aan de aankomsthal, 2.700 m2 extra kantoorruimte en de bouw van een 120 kamers tellend Tulip Inn Eindhoven Airport hotel. De terminal is volledig opnieuw ingericht. Dit heeft als doel de passagiers klantvriendelijker en sneller te bedienen.

In 2013 lanceerde Eindhoven Airport verder onder andere een Facebook VIP programma, een volledig vernieuwde website en online parking dienst, om passagiers nog beter voor te bereiden op hun trips.

““We zijn uiteraard erg trots dat de consument Eindhoven Airport verkozen heeft tot Populairste Luchthaven van Nederland. Waardering via deze Zoover Award is het ultieme compliment voor het werk dat de afgelopen tijd gedaan is om het de passagier nog meer naar de zin te maken. Een bekroning op het werk dat door alle collega’s op de luchthaven gedaan wordt.”„ Joost Meijs, Algemeen Directeur Eindhoven Airport

Inmiddels is het bestemmingenaanbod van Eindhoven Airport uitgebreid naar meer dan 70 bestemmingen binnen en buiten Europa.

berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met naar verwachting ruim 6 miljoen passagiers in 2018. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 80 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country