Nieuws & Media

Home

Bezoek Minister-President en Cora van Nieuwenhuizen Eindhoven Airport

Eindhoven, 10 mei 2014

Vandaag hebben Cora van Nieuwenhuizen, VVD kandidaat nr. 2 voor de Europese verkiezingen, en Minister-President Mark Rutte een werkbezoek gebracht aan Eindhoven Airport. Zij zijn onder andere door Joost Meijs, algemeen directeur Eindhoven Airport, rondgeleid en geïnformeerd over de geplande groei van Eindhoven Airport tot 2020 en de extra directe werkgelegenheid van circa 1.000 fte’s die deze groei zal opleveren. Tevens is er gesproken over het belang van Europa voor de lokale economie en werkgelegenheid.

berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met naar verwachting ruim 6 miljoen passagiers in 2018. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 80 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country