Nieuws & Media

Home

Ryanair lanceert haar winterdienstregeling voor Eindhoven Airport

Eindhoven, 10 juli 2014

Ryanair heeft vandaag haar dienstregeling voor het aankomende winterseizoen 2014/2015 bekendgemaakt. Naast de reeds aangekondigde nieuwe lijndiensten ( Madrid, Manchester en Lissabon), gaat Ryanair aankomende winter ook naar de huidige Italiaanse zomerbestemmingen Catania en Venetië vliegen en worden tevens twee nieuwe bestemmingen toegevoegd aan het Ryanair netwerk vanaf Eindhoven: Turijn (Italië) en Tenerife (Spanje).

De route van Eindhoven naar Turijn zal 3x per week op dinsdag, donderdag en zaterdag worden gevlogen terwijl de route van Eindhoven naar Tenerife 1x per week op vrijdag zal worden gevlogen. Beide routes worden gevlogen met een uiterst moderne en stille Boeing 737-800 met 189 zitplaatsen. Start van de winterdienstregeling is 26 oktober 2014.

Turijn, met een miljoen inwoners de tweede stad van Noord-Italië en hoofdstad van de regio Piëmonte, is een belangrijk cultureel, economisch en toeristisch centrum. Centrum van de Italiaanse automotive industrie, uitgangspunt van bezoeken aan de Aosta vallei en de Italiaanse Alpen, de stad van FIAT, Juventus, Vincenzo Lancia, Umberto Tozzi en Don Bosco.

Tenerife, het grootste eiland van de Canarische Eilandengroep, behoeft weinig introductie. Moderne badplaatsen worden afgewisseld door authentieke dorpjes en boven alles toornt de uitgedoofde vulkaan El Teide uit. Met zijn 3718 meter hoogte, de hoogste berg op Spaans grondgebied.

Ryanair’s winterdienstregeling 2014/2015 op Eindhoven Airport biedt in totaal 29 bestemmingen verspreidt over 109 wekelijkse vluchten.

berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met naar verwachting ruim 6 miljoen passagiers in 2018. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 80 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country