Nieuws & Media

Home

Vliegverkeer Eindhoven Airport 23 juli 2014

Eindhoven, 23 juli 2014

Bevoegd gezag (de Minister van Defensie) heeft bepaald dat er vandaag geen civiel vliegverkeer zal plaatsvinden tussen 15.45 uur en 18.00 uur op Eindhoven Airport, vanwege de ceremonie op Vliegbasis Eindhoven omtrent de tragische gebeurtenissen rondom de vlucht MH17.

Vanzelfsprekend en uit respect voor de nabestaanden verlenen we hieraan onze medewerking. De vlag zal halfstok hangen en de minuut stilte zal om 16.00 uur ook op de luchthaven in acht worden genomen.

De luchtvaartmaatschappijen die opereren vanaf Eindhoven Airport zullen bepalen wat er met de vluchten gebeurt tijdens deze periode.

Voor vluchtinformatie neemt u contact op met uw luchtvaartmaatschappij.

Voor persvragen aangaande de ceremonie neemt u contact op met NCC (Nationaal Crisis Centrum), telefoonnummer: + 31 (0)70-7515400.

berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met naar verwachting ruim 6 miljoen passagiers in 2018. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 80 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country