Nieuws & Media


Vliegverkeer Eindhoven Airport 23 juli 2014

Eindhoven, 23 juli 2014

Bevoegd gezag (de Minister van Defensie) heeft bepaald dat er vandaag geen civiel vliegverkeer zal plaatsvinden tussen 15.45 uur en 18.00 uur op Eindhoven Airport, vanwege de ceremonie op Vliegbasis Eindhoven omtrent de tragische gebeurtenissen rondom de vlucht MH17.

Vanzelfsprekend en uit respect voor de nabestaanden verlenen we hieraan onze medewerking. De vlag zal halfstok hangen en de minuut stilte zal om 16.00 uur ook op de luchthaven in acht worden genomen.

De luchtvaartmaatschappijen die opereren vanaf Eindhoven Airport zullen bepalen wat er met de vluchten gebeurt tijdens deze periode.

Voor vluchtinformatie neemt u contact op met uw luchtvaartmaatschappij.

Voor persvragen aangaande de ceremonie neemt u contact op met NCC (Nationaal Crisis Centrum), telefoonnummer: + 31 (0)70-7515400.

Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport verbindt Brainport Eindhoven met de economische en toeristische centra in Europa en in de rest van de wereld en bevordert het vestigingsklimaat van Zuid-Nederland. Vanaf de tweede luchthaven van Nederland kan naar meer dan 80 bestemmingen worden gevlogen. Het gemak van de passagier staat hierbij centraal en komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. Eindhoven Airport krijgt de ruimte om zich stapsgewijs te ontwikkelen naar ruim 6 miljoen passagiers in 2019. Deze groei komt tot stand met draagvlak van de omgeving en binnen de kaders van de medegebruikvergunning en de Luchtvaartnota. Het evenwicht tussen internationale connectiviteit en leefbaarheid en duurzaamheid staat aan de basis hiervan. Samen met de partnerbedrijven is Eindhoven Airport een van de grotere werkverschaffers in de regio. De verwachting is dat de luchthaven in 2019 2.000 directe arbeidsplaatsen zal bieden.

De afdeling Corporate Communications & Public Affairs voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal.
Corporate Communications & Public Affairs is bereikbaar via telefoonnummer 040-2919855 of per e-mail tijdens kantooruren via press@eindhovenairport.nl

Buiten kantooruren kunt u voor dringende zaken terecht op voorgaand nummer voor de dienstdoende woordvoerder.

×

Select country