Nieuws & Media


JetairFly start vluchten vanaf Eindhoven Airport naar Nador in Marokko

Eindhoven, 12 augustus 2014

De Belgische luchtvaartmaatschappij JetairFly, onderdeel van TUI Travel PLC. en zusteronderneming van het Nederlandse ArkeFly, heeft aangekondigd om met ingang van 27 oktober 2014 te starten met vluchten van Eindhoven naar het Marokkaanse Nador.

197472 nador 4a70a4 large 1457086678

De route van Eindhoven naar Nador zal 2x per week op maandag en vrijdag worden gevlogen. Deze route zal worden gevlogen met een uiterst moderne en stille Boeing 737-700 met 148 zitplaatsen. Nador, gelegen in het Noordoosten van Marokko, is een prachtige stad nabij het Rifgebergte met 150.000 inwoners. De stad is het economisch middelpunt van de streek De Rif en een belangrijke handelscentrum voor vis, fruit en vee.

Vliegtickets voor deze nieuwe vlucht naar Nador zijn verkrijgbaar via de website:

Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport verbindt Brainport Eindhoven met de economische en toeristische centra in Europa en in de rest van de wereld en bevordert het vestigingsklimaat van Zuid-Nederland. Vanaf de tweede luchthaven van Nederland kan naar meer dan 80 bestemmingen worden gevlogen. Het gemak van de passagier staat hierbij centraal en komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. Eindhoven Airport krijgt de ruimte om zich stapsgewijs te ontwikkelen naar ruim 6 miljoen passagiers in 2019. Deze groei komt tot stand met draagvlak van de omgeving en binnen de kaders van de medegebruikvergunning en de Luchtvaartnota. Het evenwicht tussen internationale connectiviteit en leefbaarheid en duurzaamheid staat aan de basis hiervan. Samen met de partnerbedrijven is Eindhoven Airport een van de grotere werkverschaffers in de regio. De verwachting is dat de luchthaven in 2019 2.000 directe arbeidsplaatsen zal bieden.

De afdeling Corporate Communications & Public Affairs voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal.
Corporate Communications & Public Affairs is bereikbaar via telefoonnummer 040-2919855 of per e-mail tijdens kantooruren via press@eindhovenairport.nl

Buiten kantooruren kunt u voor dringende zaken terecht op voorgaand nummer voor de dienstdoende woordvoerder.

×

Select country