Nieuws & Media

Home

Airport Shuttle ontzorgt de reiziger

Eindhoven, 14 oktober 2014

Sinds ruim een jaar rijdt tussen Eindhoven station en Eindhoven Airport de Airport Shuttle. De Airport Shuttle is een unieke samenwerking tussen NS, Eindhoven Airport, Hermes en GWK Travelex. De partijen hebben de handen ineen geslagen om te komen tot meer gemak voor en het ontzorgen van de reiziger.

Het afgelopen jaar is hard gewerkt om het ketenproduct compleet te maken en de reiziger verder te ontzorgen. Inmiddels zijn hierin een aantal belangrijke stappen gemaakt: De reiziger kan een combiticket kopen welke geldig is voor zowel de bus als de trein; De reiziger zal geholpen worden door schermen met vluchtinformatie op het station; Op Eindhoven Airport ziet de passagier die aankomt op het vliegveld direct een scherm met treinreisinformatie en signing naar het verkooppunt van NS; In de bus wordt de reiziger verder geholpen door een Engelssprekende chauffeur die als gastheer fungeert en de vragen van de reizigers kan beantwoorden. Daarnaast is er voldoende ruimte voor koffers, zodat de reizigers comfortabel kunnen zitten; De Airport Shuttle rijdt direct, zonder tussenstops, vanaf het station naar Eindhoven Airport en vice versa.

Op deze manier wordt een uniek totaalconcept geboden, waardoor de bereikbaarheid van Eindhoven Airport wordt verbeterd, cruciaal bij een snelgroeiende luchthaven.

berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met naar verwachting ruim 6 miljoen passagiers in 2018. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 80 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country