Nieuws & Media

Home

2e Eindhoven Airport Run succesvol verlopen

Eindhoven, 6 april 2015

Vandaag heeft de 2e Eindhoven Airport Run met veel succes plaatsgevonden. Er hebben circa 1.600 deelnemers aan het event deel genomen. De Eindhoven Airport Run bestond uit 5 en 13,4 kilometer parcours en (nieuw dit jaar) een kidsrun van 1,5 km. Alle deelnemers maakten aan de hand van hun startnummer kans op diverse prijzen, zoals tickets, hotelovernachtingen, cadeaubonnen, parfums, verrassingspakketten, hardloopschoenen en dinerbonnen.

De organisatie van de Eindhoven Airport Run, die in handen is van Eindhoven Airport N.V. en Golazo Sports SX, blikt wederom tevreden terug op een geslaagde run.

““Eindhoven Airport wil graag een bedrijf zijn dat past binnen haar omgeving, een omgeving waar mensen wonen en werken. Het is enorm leuk om hen op een andere manier te betrekken dan het reguliere vliegen. De luchthaven wil graag volgend jaar op zondag 3 april een vervolg geven aan dit geweldig sportieve evenement.”„ Joost Meijs, Algemeen Directeur van Eindhoven Airport
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met naar verwachting ruim 6 miljoen passagiers in 2018. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 80 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country