Nieuws & Media


1e vlucht naar München vanaf Eindhoven

Eindhoven, 19 februari 2016

Vandaag is om 18.45 uur de eerste vlucht met Transavia vanaf Eindhoven Airport naar Flughafen München Franz Josef Strauß vertrokken. Met München komt er een belangrijke bestemming binnen handbereik van met name de zakelijke reiziger.

Met twee frequenties per werkdag worden de zakelijke banden tussen de Brainport Eindhoven en de regio München met elkaar verbonden. 

196167 20160219 transavia eindhovenairport 0006  b6aa00 original 1455907588

Door gezamenlijk het lint door te knippen openden de heren (v.l.n.r.) Joost Meijs (algemeen directeur Eindhoven Airport), Wim van der Leegte (president-directeur VDL Groep), Rob van Gijzel (burgemeester gemeente Eindhoven), en vv.Mattijs ten Brink (algemeen directeur Transavia) de route Eindhoven- München

Download PDF
Download PDF
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport verbindt Brainport Eindhoven met de economische en toeristische centra in Europa en in de rest van de wereld en bevordert het vestigingsklimaat van Zuid-Nederland. Vanaf de tweede luchthaven van Nederland kan naar meer dan 80 bestemmingen worden gevlogen. Het gemak van de passagier staat hierbij centraal en komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. Eindhoven Airport krijgt de ruimte om zich stapsgewijs te ontwikkelen naar ruim 6 miljoen passagiers in 2019. Deze groei komt tot stand met draagvlak van de omgeving en binnen de kaders van de medegebruikvergunning en de Luchtvaartnota. Het evenwicht tussen internationale connectiviteit en leefbaarheid en duurzaamheid staat aan de basis hiervan. Samen met de partnerbedrijven is Eindhoven Airport een van de grotere werkverschaffers in de regio. De verwachting is dat de luchthaven in 2019 2.000 directe arbeidsplaatsen zal bieden.

De afdeling Corporate Communications & Public Affairs voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal.
Corporate Communications & Public Affairs is bereikbaar via telefoonnummer 040-2919855 of per e-mail tijdens kantooruren via press@eindhovenairport.nl

Buiten kantooruren kunt u voor dringende zaken terecht op voorgaand nummer voor de dienstdoende woordvoerder.

×

Select country