Nieuws & Media

Home

1e vlucht naar München vanaf Eindhoven

Eindhoven, 19 februari 2016

Vandaag is om 18.45 uur de eerste vlucht met Transavia vanaf Eindhoven Airport naar Flughafen München Franz Josef Strauß vertrokken. Met München komt er een belangrijke bestemming binnen handbereik van met name de zakelijke reiziger.

Met twee frequenties per werkdag worden de zakelijke banden tussen de Brainport Eindhoven en de regio München met elkaar verbonden. 

196167 20160219 transavia eindhovenairport 0006  b6aa00 original 1455907588

Door gezamenlijk het lint door te knippen openden de heren (v.l.n.r.) Joost Meijs (algemeen directeur Eindhoven Airport), Wim van der Leegte (president-directeur VDL Groep), Rob van Gijzel (burgemeester gemeente Eindhoven), en vv.Mattijs ten Brink (algemeen directeur Transavia) de route Eindhoven- München

Download PDF
Download PDF
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6 miljoen passagiers in 2018. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 80 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country