Nieuws & Media

Home

Eindhoven Airport stuurt bloggers twee weken Europa in

Eindhoven, 11 februari 2015

Eindhoven Airport lanceert vandaag Blogtrippers.nl, een campagne waarbij de luchthaven op zoek gaat naar aanstormend blogtalent dat bereid zal zijn reisreportages te maken over verschillende bestemmingen. In 2014 kon men vanaf Eindhoven Airport naar zo’n 78 bestemmingen vliegen en verwacht wordt dat het bestemmingenaanbod in 2015 alleen nog maar rijker zal worden.

 

Blogtrippers is een campagne waarbij bloggers online hun profiel aan kunnen maken. Een profiel op Blogtrippers.nl kan bestaan uit tekst, foto’s en video’s van eerdere reizen. Wanneer men vervolgens zoveel mogelijk stemmen voor zijn of haar profiel vergaart, maakt deze kans op een unieke reiservaring. Met het Tulip Inn Hotel op Eindhoven Airport als basis, vertrekt de winnaar naar meerdere Europese bestemmingen in twee weken tijd. Daar wordt van hem of haar verwacht dat er verschillende ‘blogopdrachten’ worden uitgevoerd en unieke reisreportages worden gemaakt.

De drie deelnemers met de meeste stemmen zullen beoordeeld worden door een jury, bestaande uit vertegenwoordigers van BedandBreakfast.eu, GWK Travelex, Verkeersbureaus.info, T-Mobile en Eindhoven Airport. Als klap op de vuurpijl zal de winnaar op een aantal trips vergezeld worden door een pro-blogger, die gaat helpen bij het maken van content door het delen van tips & tricks.

Bloggen is inmiddels volledig ingeburgerd, maar bloggen over reizen geniet juist een stijgende populariteit. Eigenlijk zijn we allemaal een beetje een reisblogger. Instagrammen, filmen en posten over je reis op verschillende sociale media... het is vrijwel normaal geworden. Daarom hebben we de Blogtrippers campagne gelanceerd. Voor velen is het nog niet bekend dat je vanuit Eindhoven Airport naar 78 bestemmingen kunt vliegen. Wij zijn van mening dat dit een geweldige manier is om een aantal verrassende bestemmingen onder de aandacht te brengen van mensen die liefde hebben voor reizen. En wat is er dan mooier dan de ene dag in bijvoorbeeld Athene en de andere dag in Londen te zijn?

Eli Lejeune, marketing manager Eindhoven Airport

Bekijk hier de commercial van Blogtrippers.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met naar verwachting ruim 6 miljoen passagiers in 2018. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 80 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country