Nieuws & Media


Eindhoven Airport stuurt bloggers twee weken Europa in

Eindhoven, 11 februari 2015

Eindhoven Airport lanceert vandaag Blogtrippers.nl, een campagne waarbij de luchthaven op zoek gaat naar aanstormend blogtalent dat bereid zal zijn reisreportages te maken over verschillende bestemmingen. In 2014 kon men vanaf Eindhoven Airport naar zo’n 78 bestemmingen vliegen en verwacht wordt dat het bestemmingenaanbod in 2015 alleen nog maar rijker zal worden.

 

Blogtrippers is een campagne waarbij bloggers online hun profiel aan kunnen maken. Een profiel op Blogtrippers.nl kan bestaan uit tekst, foto’s en video’s van eerdere reizen. Wanneer men vervolgens zoveel mogelijk stemmen voor zijn of haar profiel vergaart, maakt deze kans op een unieke reiservaring. Met het Tulip Inn Hotel op Eindhoven Airport als basis, vertrekt de winnaar naar meerdere Europese bestemmingen in twee weken tijd. Daar wordt van hem of haar verwacht dat er verschillende ‘blogopdrachten’ worden uitgevoerd en unieke reisreportages worden gemaakt.

De drie deelnemers met de meeste stemmen zullen beoordeeld worden door een jury, bestaande uit vertegenwoordigers van BedandBreakfast.eu, GWK Travelex, Verkeersbureaus.info, T-Mobile en Eindhoven Airport. Als klap op de vuurpijl zal de winnaar op een aantal trips vergezeld worden door een pro-blogger, die gaat helpen bij het maken van content door het delen van tips & tricks.

Bloggen is inmiddels volledig ingeburgerd, maar bloggen over reizen geniet juist een stijgende populariteit. Eigenlijk zijn we allemaal een beetje een reisblogger. Instagrammen, filmen en posten over je reis op verschillende sociale media... het is vrijwel normaal geworden. Daarom hebben we de Blogtrippers campagne gelanceerd. Voor velen is het nog niet bekend dat je vanuit Eindhoven Airport naar 78 bestemmingen kunt vliegen. Wij zijn van mening dat dit een geweldige manier is om een aantal verrassende bestemmingen onder de aandacht te brengen van mensen die liefde hebben voor reizen. En wat is er dan mooier dan de ene dag in bijvoorbeeld Athene en de andere dag in Londen te zijn?

Eli Lejeune, marketing manager Eindhoven Airport

Bekijk hier de commercial van Blogtrippers.

Download PDF
Download PDF
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport verbindt Brainport Eindhoven met de economische en toeristische centra in Europa en in de rest van de wereld en bevordert het vestigingsklimaat van Zuid-Nederland. Vanaf de tweede luchthaven van Nederland kan naar meer dan 80 bestemmingen worden gevlogen. Het gemak van de passagier staat hierbij centraal en komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. Eindhoven Airport krijgt de ruimte om zich stapsgewijs te ontwikkelen naar ruim 6 miljoen passagiers in 2019. Deze groei komt tot stand met draagvlak van de omgeving en binnen de kaders van de medegebruikvergunning en de Luchtvaartnota. Het evenwicht tussen internationale connectiviteit en leefbaarheid en duurzaamheid staat aan de basis hiervan. Samen met de partnerbedrijven is Eindhoven Airport een van de grotere werkverschaffers in de regio. De verwachting is dat de luchthaven in 2019 2.000 directe arbeidsplaatsen zal bieden.

De afdeling Corporate Communications & Public Affairs voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal.
Corporate Communications & Public Affairs is bereikbaar via telefoonnummer 040-2919855 of per e-mail tijdens kantooruren via press@eindhovenairport.nl

Buiten kantooruren kunt u voor dringende zaken terecht op voorgaand nummer voor de dienstdoende woordvoerder.

×

Select country