Nieuws & Media


Incident 2 maart 2016

Eindhoven, 2 maart 2016

Vanochtend om 08:15 uur heeft op Eindhoven Airport een incident plaatsgevonden.

Een zakenvliegtuig van het type Cessna Citation 525 van de ASL Aviation Group is tijdens de start gestrand op de startbaan van Eindhoven Airport met problemen aan de wielen.

Over de gevolgen van het incident is op dit moment nog niets bekend, anders dan dat de luchthaven gesloten is voor al het vliegverkeer tot vooralsnog 11:00 uur.

Eindhoven Airport publiceert nieuwe ontwikkelingen in relatie tot dit incident zo snel mogelijk op haar website en via Twitter.

Download PDF
Download PDF
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport verbindt Brainport Eindhoven met de economische en toeristische centra in Europa en in de rest van de wereld en bevordert het vestigingsklimaat van Zuid-Nederland. Vanaf de tweede luchthaven van Nederland kan naar meer dan 80 bestemmingen worden gevlogen. Het gemak van de passagier staat hierbij centraal en komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. Eindhoven Airport krijgt de ruimte om zich stapsgewijs te ontwikkelen naar ruim 6 miljoen passagiers in 2019. Deze groei komt tot stand met draagvlak van de omgeving en binnen de kaders van de medegebruikvergunning en de Luchtvaartnota. Het evenwicht tussen internationale connectiviteit en leefbaarheid en duurzaamheid staat aan de basis hiervan. Samen met de partnerbedrijven is Eindhoven Airport een van de grotere werkverschaffers in de regio. De verwachting is dat de luchthaven in 2019 2.000 directe arbeidsplaatsen zal bieden.

De afdeling Corporate Communications & Public Affairs voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal.
Corporate Communications & Public Affairs is bereikbaar via telefoonnummer 040-2919855 of per e-mail tijdens kantooruren via press@eindhovenairport.nl

Buiten kantooruren kunt u voor dringende zaken terecht op voorgaand nummer voor de dienstdoende woordvoerder.

×

Select country