Nieuws & Media


3e Eindhoven Airport Run

Eindhoven, 17 maart 2016

Op zondag 3 april 2016 wordt de Eindhoven Airport Run gehouden. Het is de derde keer dat Eindhoven Airport, in samenwerking Golazo Sports SX dit evenement voor de omgeving organiseert. De eerste twee runs waren zeer succesvol. Op dit moment zijn er 30% meer inschrijvingen dan vorig jaar rond deze tijd. De run vindt plaats op en rondom Eindhoven Airport en kent drie afstanden: 5 km en 13,4 km en een kidsrun (1,5 km).

Eindhoven Airport wil graag een bedrijf zijn dat past binnen haar omgeving, een omgeving waar mensen wonen en werken. Het is enorm leuk om de omgeving op een andere manier te verbinden met de luchthaven. De vele enthousiaste reacties en het saamhorigheidsgevoel na de runs van 2014 en 2015, heeft ons doen besluiten om wederom een vervolg aan de Eindhoven Airport Run te geven.

Joost Meijs, algemeen directeur van Eindhoven Airport. 

Er zullen diverse activiteiten worden georganiseerd bij de start, finish en langs de route. Daarnaast maken de deelnemers aan de run via hun startnummer kans op prijzen, zoals vliegtickets, ontbijt voor twee personen, iPad mini en allerlei andere leuke verrassingspakketten. Bovendien komt Phoxy van PSV tijdens de Eindhoven Airport Run een bezoekje brengen aan Eindhoven Airport!

Gedurende de run dient men rondom Eindhoven Airport rekening te houden met tijdelijke verstoringen en extra reistijd. Voor meer informatie over de parcoursen en de inschrijving voor dit hardloopevenement kunnen geïnteresseerden terecht op: 

199370 persfoto%20eindhoven%20airport%20run 37318b original 1458556035
Download PDF
Download PDF
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport verbindt Brainport Eindhoven met de economische en toeristische centra in Europa en in de rest van de wereld en bevordert het vestigingsklimaat van Zuid-Nederland. Vanaf de tweede luchthaven van Nederland kan naar meer dan 80 bestemmingen worden gevlogen. Het gemak van de passagier staat hierbij centraal en komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. Eindhoven Airport krijgt de ruimte om zich stapsgewijs te ontwikkelen naar ruim 6 miljoen passagiers in 2019. Deze groei komt tot stand met draagvlak van de omgeving en binnen de kaders van de medegebruikvergunning en de Luchtvaartnota. Het evenwicht tussen internationale connectiviteit en leefbaarheid en duurzaamheid staat aan de basis hiervan. Samen met de partnerbedrijven is Eindhoven Airport een van de grotere werkverschaffers in de regio. De verwachting is dat de luchthaven in 2019 2.000 directe arbeidsplaatsen zal bieden.

De afdeling Corporate Communications & Public Affairs voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal.
Corporate Communications & Public Affairs is bereikbaar via telefoonnummer 040-2919855 of per e-mail tijdens kantooruren via press@eindhovenairport.nl

Buiten kantooruren kunt u voor dringende zaken terecht op voorgaand nummer voor de dienstdoende woordvoerder.

×

Select country