Nieuws & Media

Home

Start bouw uitbreiding bagagehal Eindhoven Airport

Eindhoven, 31 maart 2016

Eindhoven Airport is gestart met de bouw van de uitbreiding van de bestaande bagagehal. De eerste paal werd hiervoor geslagen door Joost Meijs, algemeen directeur Eindhoven Airport. De verwachte opleverdatum is maart 2017.

 

De uitbreiding van de bestaande bagagehal wordt gebouwd aan de rechterzijde van de terminal, op de begane grond. De eerste verdieping zal ingericht worden voor ondersteunende functies zoals kantoorruimtes.

 

Deze bouw wordt ontwikkeld door Eindhoven Airport in samenwerking met de volgende uitvoerende partijen:

 

Bouwkundig aannemer:                     Heijmans Utiliteit B.V.

Elektrotechnische installaties:          Mansveld Projecten & Services B.V

Werktuigbouwkundige installaties:  Kuijpers

Bagage sorteer systeem:                   Vanderlande

201147 dscn2979 6a4c54 large 1459418266
Download PDF
Download PDF
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6 miljoen passagiers in 2018. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 80 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country