Nieuws & Media


Eindhoven Airport Run 2016

3 april 2016

Vandaag heeft de 3e Eindhoven Airport Run met veel succes plaatsgevonden. Circa 1.700 deelnemers hadden zich voor het evenement ingeschreven. De Eindhoven Airport Run 2016 bestond uit een 5 en 13,4 kilometer parcours en een kidsrun van 1,5 kilometer.

Alle deelnemers maakten aan de hand van hun startnummer kans op diverse prijzen, zoals tickets, cadeaubonnen, parfums, verrassingspakketten, hardloopschoenen en dinerbonnen.

De organisatie van de Eindhoven Airport Run, die in handen is van Eindhoven Airport N.V. en Golazo Sports SX, blikt wederom tevreden terug op een geslaagd event.

Hardlopen is voor velen lopers niet langer alleen een sport, maar ook een sociale bezigheid met familie en vrienden en vaak ook een beleving. Of je nu hardloper bent of supporter een run is voor iedereen een inspirerend evenement. Het is enorm leuk om de omgeving op deze manier te betrekken bij de luchthaven. De luchthaven wil graag volgend jaar op zondag 2 april een vervolg geven aan dit geweldig sportieve evenement.

Joost Meijs, algemeen directeur van Eindhoven Airport
201927 03042016 ear jvf 4 404c03 large 1459687925
Download PDF
Download PDF
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport verbindt Brainport Eindhoven met de economische en toeristische centra in Europa en in de rest van de wereld en bevordert het vestigingsklimaat van Zuid-Nederland. Vanaf de tweede luchthaven van Nederland kan naar meer dan 80 bestemmingen worden gevlogen. Het gemak van de passagier staat hierbij centraal en komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. Eindhoven Airport krijgt de ruimte om zich stapsgewijs te ontwikkelen naar ruim 6 miljoen passagiers in 2019. Deze groei komt tot stand met draagvlak van de omgeving en binnen de kaders van de medegebruikvergunning en de Luchtvaartnota. Het evenwicht tussen internationale connectiviteit en leefbaarheid en duurzaamheid staat aan de basis hiervan. Samen met de partnerbedrijven is Eindhoven Airport een van de grotere werkverschaffers in de regio. De verwachting is dat de luchthaven in 2019 2.000 directe arbeidsplaatsen zal bieden.

De afdeling Corporate Communications & Public Affairs voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal.
Corporate Communications & Public Affairs is bereikbaar via telefoonnummer 040-2919855 of per e-mail tijdens kantooruren via press@eindhovenairport.nl

Buiten kantooruren kunt u voor dringende zaken terecht op voorgaand nummer voor de dienstdoende woordvoerder.

×

Select country