Nieuws & Media


Eindhoven Airport Run 2016

3 april 2016

Vandaag heeft de 3e Eindhoven Airport Run met veel succes plaatsgevonden. Circa 1.700 deelnemers hadden zich voor het evenement ingeschreven. De Eindhoven Airport Run 2016 bestond uit een 5 en 13,4 kilometer parcours en een kidsrun van 1,5 kilometer.

Alle deelnemers maakten aan de hand van hun startnummer kans op diverse prijzen, zoals tickets, cadeaubonnen, parfums, verrassingspakketten, hardloopschoenen en dinerbonnen.

De organisatie van de Eindhoven Airport Run, die in handen is van Eindhoven Airport N.V. en Golazo Sports SX, blikt wederom tevreden terug op een geslaagd event.

Hardlopen is voor velen lopers niet langer alleen een sport, maar ook een sociale bezigheid met familie en vrienden en vaak ook een beleving. Of je nu hardloper bent of supporter een run is voor iedereen een inspirerend evenement. Het is enorm leuk om de omgeving op deze manier te betrekken bij de luchthaven. De luchthaven wil graag volgend jaar op zondag 2 april een vervolg geven aan dit geweldig sportieve evenement.

Joost Meijs, algemeen directeur van Eindhoven Airport
201927 03042016 ear jvf 4 404c03 large 1459687925
Download PDF
Download PDF
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport, met meer dan 4,7 miljoen passagiers in 2016 de tweede luchthaven van Nederland, bevordert het vestigingsklimaat van Zuid Nederland en is cruciaal voor de regio om haar ambities te verwezenlijken. De luchthaven streeft naar een breed portfolio van bestemmingen. Vanaf Eindhoven Airport wordt er naar meer dan 70 bestemmingen gevlogen. Eindhoven Airport is een luchthaven waar snelheid & beleving de toegevoegde waarden zijn. Eindhoven Airport verbindt Brainport met, met name, Europa en maakt de regio internationaal bereikbaar. De luchthaven is met 1500 directe arbeidsplaatsen uitgegroeid tot één van de grootste regionale werkverschaffers. Volgens de afspraken tussen nationale en regionale belanghebbende partijen krijgt Eindhoven Airport de ruimte zich te ontwikkelen tot zo’n 5, 5 miljoen passagiers in 2020. Deze groei komt tot stand met draagvlak van de omgeving en binnen de kaders van het Aldersadvies en de Luchtvaartnota van de regering. Eindhoven Airport voert een geïntegreerd beleid met betrekking tot groei, omgeving en duurzaamheid.

De afdeling Corporate Communications voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal. Corporate Communications is bereikbaar via telefoonnummer 040-2919855 of per e-mail tijdens kantooruren via press@eindhovenairport.nl
Buiten kantooruren kunt u voor dringende zaken terecht op voorgaand nummer voor de dienstdoende woordvoerder.

×

Select country