Nieuws & Media

Home

Eindhoven Airport Run 2016

3 april 2016

Vandaag heeft de 3e Eindhoven Airport Run met veel succes plaatsgevonden. Circa 1.700 deelnemers hadden zich voor het evenement ingeschreven. De Eindhoven Airport Run 2016 bestond uit een 5 en 13,4 kilometer parcours en een kidsrun van 1,5 kilometer.

Alle deelnemers maakten aan de hand van hun startnummer kans op diverse prijzen, zoals tickets, cadeaubonnen, parfums, verrassingspakketten, hardloopschoenen en dinerbonnen.

De organisatie van de Eindhoven Airport Run, die in handen is van Eindhoven Airport N.V. en Golazo Sports SX, blikt wederom tevreden terug op een geslaagd event.

Hardlopen is voor velen lopers niet langer alleen een sport, maar ook een sociale bezigheid met familie en vrienden en vaak ook een beleving. Of je nu hardloper bent of supporter een run is voor iedereen een inspirerend evenement. Het is enorm leuk om de omgeving op deze manier te betrekken bij de luchthaven. De luchthaven wil graag volgend jaar op zondag 2 april een vervolg geven aan dit geweldig sportieve evenement.

Joost Meijs, algemeen directeur van Eindhoven Airport
201927 03042016 ear jvf 4 404c03 large 1459687925
Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6 miljoen passagiers in 2018. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 80 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country