Nieuws & Media


JetairFly start vluchten vanaf Eindhoven Airport naar Oujda in Marokko

Eindhoven, 5 juli 2016

De Belgische luchtvaartmaatschappij JetairFly, onderdeel van TUI Travel PLC. en zusteronderneming van TUI Airlines Netherlands, heeft aangekondigd om met ingang van 1 november 2016 te starten met vluchten van Eindhoven naar het Marokkaanse Oujda.

De route van Eindhoven naar Oujda zal twee keer per week op dinsdag en zaterdag worden gevlogen. Deze route zal worden gevlogen met een uiterst moderne Boeing 737-700 met 148 zitplaatsen.

Oujda, gelegen in het Noordoosten van Marokko op zo’n 15 kilometer van de grens met Algerije, is de hoofdstad van de grensstreek Oriental en is een belangrijke handelsstad met 450.000 inwoners. Daarnaast heeft de stad een belangrijk technologisch centrum, Technopol. Toeristen zijn vooral te vinden in de souks van de stad en in de oude medina met de grote moskee.

Oujda is de tweede bestemming voor JetairFly vanaf Eindhoven Airport. De luchtvaartmaatschappij vliegt ook twee keer per week naar Nador, Marokko.

Vliegtickets voor deze nieuwe vlucht naar Oujda zijn verkrijgbaar via de website:

216553 oujda 3fbc14 original 1467706852
Download PDF
Download PDF
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport verbindt Brainport Eindhoven met de economische en toeristische centra in Europa en in de rest van de wereld en bevordert het vestigingsklimaat van Zuid-Nederland. Vanaf de tweede luchthaven van Nederland kan naar meer dan 80 bestemmingen worden gevlogen. Het gemak van de passagier staat hierbij centraal en komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. Eindhoven Airport krijgt de ruimte om zich stapsgewijs te ontwikkelen naar ruim 6 miljoen passagiers in 2019. Deze groei komt tot stand met draagvlak van de omgeving en binnen de kaders van de medegebruikvergunning en de Luchtvaartnota. Het evenwicht tussen internationale connectiviteit en leefbaarheid en duurzaamheid staat aan de basis hiervan. Samen met de partnerbedrijven is Eindhoven Airport een van de grotere werkverschaffers in de regio. De verwachting is dat de luchthaven in 2019 2.000 directe arbeidsplaatsen zal bieden.

De afdeling Corporate Communications & Public Affairs voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal.
Corporate Communications & Public Affairs is bereikbaar via telefoonnummer 040-2919855 of per e-mail tijdens kantooruren via press@eindhovenairport.nl

Buiten kantooruren kunt u voor dringende zaken terecht op voorgaand nummer voor de dienstdoende woordvoerder.

×

Select country