Nieuws & Media


Eindhoven Airport vergemakkelijkt claimen van gevonden voorwerpen

Eindhoven Airport kiest voor het online managen van gevonden voorwerpen via ilost

Eindhoven, 25 juli 2016

In 2015 reisden 4,3 miljoen mensen via Eindhoven Airport – voor vakantie, werk of andere redenen. Uiteraard komt het voor dat er ook spullen worden verloren. Eindhoven Airport neemt vanzelfsprekend haar verantwoordelijkheid en beheert deze spullen tot een verliezer zich meldt - tot voor kort voornamelijk via de telefoon.

 

Vanaf 1 mei 2016 biedt Eindhoven Airport de mogelijkheid om via een online platform na te gaan of het verloren item op de luchthaven is gevonden. Hiervoor is Eindhoven Airport een samenwerking aangegaan met het Amsterdamse iLost, dé specialist op het gebied van gevonden voorwerpen. Het iLost platform voorziet in een efficiënt registratie en online publicatie proces, faciliteert álle communicatie met de eigenaar, biedt uitgebreide logistieke ondersteuning en legt alle processtappen vast in een logboek.

 

Voor Eindhoven Airport betekent dit veel tijdbesparing op het registratieproces, de communicatie, (interne) logistiek en uitlevering; de bezoeker van de luchthaven handelt alles zelfstandig af via het internet. Daarmee wordt het claimen van gevonden voorwerpen voor zowel de passagiers als de medewerkers van Eindhoven Airport nog gemakkelijker en efficiënter. Daarnaast nemen de inkomende informatie aanvragen met betrekking tot gevonden voorwerpen sterk af.

 

Een overzicht van de gevonden voorwerpen op het vliegveld is 24 uur per dag en in 5 talen beschikbaar voor de reiziger/bezoeker van Eindhoven Airport, die zijn eigen voorwerp direct kan claimen. Uiteraard kan het voorwerp op het vliegveld worden afgehaald, maar er kan ook gekozen worden het wereldwijd te laten afleveren door een erkende koeriersdienst.

 

Kortom, een verhoogde efficiency en een verbeterde klantbeleving.

219339 tumblr static ilost png red 1cc472 large 1469431905
Download PDF
Download PDF
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport, met meer dan 4,7 miljoen passagiers in 2016 de tweede luchthaven van Nederland, bevordert het vestigingsklimaat van Zuid Nederland en is cruciaal voor de regio om haar ambities te verwezenlijken. De luchthaven streeft naar een breed portfolio van bestemmingen. Vanaf Eindhoven Airport wordt er naar meer dan 70 bestemmingen gevlogen. Eindhoven Airport is een luchthaven waar snelheid & beleving de toegevoegde waarden zijn. Eindhoven Airport verbindt Brainport met, met name, Europa en maakt de regio internationaal bereikbaar. De luchthaven is met 1500 directe arbeidsplaatsen uitgegroeid tot één van de grootste regionale werkverschaffers. Volgens de afspraken tussen nationale en regionale belanghebbende partijen krijgt Eindhoven Airport de ruimte zich te ontwikkelen tot zo’n 5, 5 miljoen passagiers in 2020. Deze groei komt tot stand met draagvlak van de omgeving en binnen de kaders van het Aldersadvies en de Luchtvaartnota van de regering. Eindhoven Airport voert een geïntegreerd beleid met betrekking tot groei, omgeving en duurzaamheid.

De afdeling Corporate Communications voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal. Corporate Communications is bereikbaar via telefoonnummer 040-2919855 of per e-mail tijdens kantooruren via press@eindhovenairport.nl
Buiten kantooruren kunt u voor dringende zaken terecht op voorgaand nummer voor de dienstdoende woordvoerder.

×

Select country