Nieuws & Media

Home

Eindhoven Airport vergemakkelijkt claimen van gevonden voorwerpen

Eindhoven Airport kiest voor het online managen van gevonden voorwerpen via ilost

Eindhoven, 25 juli 2016

In 2015 reisden 4,3 miljoen mensen via Eindhoven Airport – voor vakantie, werk of andere redenen. Uiteraard komt het voor dat er ook spullen worden verloren. Eindhoven Airport neemt vanzelfsprekend haar verantwoordelijkheid en beheert deze spullen tot een verliezer zich meldt - tot voor kort voornamelijk via de telefoon.

 

Vanaf 1 mei 2016 biedt Eindhoven Airport de mogelijkheid om via een online platform na te gaan of het verloren item op de luchthaven is gevonden. Hiervoor is Eindhoven Airport een samenwerking aangegaan met het Amsterdamse iLost, dé specialist op het gebied van gevonden voorwerpen. Het iLost platform voorziet in een efficiënt registratie en online publicatie proces, faciliteert álle communicatie met de eigenaar, biedt uitgebreide logistieke ondersteuning en legt alle processtappen vast in een logboek.

 

Voor Eindhoven Airport betekent dit veel tijdbesparing op het registratieproces, de communicatie, (interne) logistiek en uitlevering; de bezoeker van de luchthaven handelt alles zelfstandig af via het internet. Daarmee wordt het claimen van gevonden voorwerpen voor zowel de passagiers als de medewerkers van Eindhoven Airport nog gemakkelijker en efficiënter. Daarnaast nemen de inkomende informatie aanvragen met betrekking tot gevonden voorwerpen sterk af.

 

Een overzicht van de gevonden voorwerpen op het vliegveld is 24 uur per dag en in 5 talen beschikbaar voor de reiziger/bezoeker van Eindhoven Airport, die zijn eigen voorwerp direct kan claimen. Uiteraard kan het voorwerp op het vliegveld worden afgehaald, maar er kan ook gekozen worden het wereldwijd te laten afleveren door een erkende koeriersdienst.

 

Kortom, een verhoogde efficiency en een verbeterde klantbeleving.

219339 tumblr static ilost png red 1cc472 large 1469431905
Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6 miljoen passagiers in 2018. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 80 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country