Nieuws & Media


Joost Meijs lid van de Raad van Commissarissen VVV Nederland BV

26 augustus 2016

Joost Meijs is met ingang van 15 juli 2016 benoemd als lid van de Raad van Commissarissen van VVV Nederland BV voor een zittingsperiode van vijf jaar. In die rol neemt hij zitting in de audit commissie.

VVV Nederland is marktleider van cadeaubonnen en -kaarten en de licentiegever van het VVV merk en de netwerkorganisatie van de Destinatiemarketing (DMO)/VVV organisaties in Nederland. VVV Nederland zorgt voor geef- en winkelplezier bij de consument en stimuleert de lokale en regionale economie door de geleverde omzet bij retail, horeca en de vrijetijdssector.

In het dagelijks leven is Meijs algemeen directeur van Eindhoven Airport. Hij bekleedt deze functie sinds oktober 2008. Eerder beklede hij de functies van adjunct directeur en directeur commercie & pr bij Eindhoven Airport. Voor Eindhoven Airport was Meijs werkzaam als business unit manager bij Jaarbeurs/VNU Exhibitions en als commercieel directeur bij Jaarbeurs Brasil Ltd. in São Paulo, Brazilië.

Voor meer informatie over VVV Nederland zie:

Download PDF
Download PDF
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport verbindt Brainport Eindhoven met de economische en toeristische centra in Europa en in de rest van de wereld en bevordert het vestigingsklimaat van Zuid-Nederland. Vanaf de tweede luchthaven van Nederland kan naar meer dan 80 bestemmingen worden gevlogen. Het gemak van de passagier staat hierbij centraal en komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. Eindhoven Airport krijgt de ruimte om zich stapsgewijs te ontwikkelen naar ruim 6 miljoen passagiers in 2019. Deze groei komt tot stand met draagvlak van de omgeving en binnen de kaders van de medegebruikvergunning en de Luchtvaartnota. Het evenwicht tussen internationale connectiviteit en leefbaarheid en duurzaamheid staat aan de basis hiervan. Samen met de partnerbedrijven is Eindhoven Airport een van de grotere werkverschaffers in de regio. De verwachting is dat de luchthaven in 2019 2.000 directe arbeidsplaatsen zal bieden.

De afdeling Corporate Communications & Public Affairs voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal.
Corporate Communications & Public Affairs is bereikbaar via telefoonnummer 040-2919855 of per e-mail tijdens kantooruren via press@eindhovenairport.nl

Buiten kantooruren kunt u voor dringende zaken terecht op voorgaand nummer voor de dienstdoende woordvoerder.

×

Select country