Nieuws & Media

Home

Joost Meijs lid van de Raad van Commissarissen VVV Nederland BV

26 augustus 2016

Joost Meijs is met ingang van 15 juli 2016 benoemd als lid van de Raad van Commissarissen van VVV Nederland BV voor een zittingsperiode van vijf jaar. In die rol neemt hij zitting in de audit commissie.

VVV Nederland is marktleider van cadeaubonnen en -kaarten en de licentiegever van het VVV merk en de netwerkorganisatie van de Destinatiemarketing (DMO)/VVV organisaties in Nederland. VVV Nederland zorgt voor geef- en winkelplezier bij de consument en stimuleert de lokale en regionale economie door de geleverde omzet bij retail, horeca en de vrijetijdssector.

In het dagelijks leven is Meijs algemeen directeur van Eindhoven Airport. Hij bekleedt deze functie sinds oktober 2008. Eerder beklede hij de functies van adjunct directeur en directeur commercie & pr bij Eindhoven Airport. Voor Eindhoven Airport was Meijs werkzaam als business unit manager bij Jaarbeurs/VNU Exhibitions en als commercieel directeur bij Jaarbeurs Brasil Ltd. in São Paulo, Brazilië.

Voor meer informatie over VVV Nederland zie:

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6 miljoen passagiers in 2018. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 80 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country