Nieuws & Media

Home

Transavia start vluchten naar Stockholm

Eindhoven, 27 september 2016

Luchtvaartmaatschappij Transavia heeft vandaag aangekondigd om met ingang van april 2017 vluchten te gaan uitvoeren tussen de luchthaven van Stockholm Arlanda (Zweden) en Eindhoven Airport. Voor Eindhoven Airport betekent dit een forse versteviging van haar netwerk richting Scandinavië.

De route van Eindhoven naar Stockholm zal initieel 4x per week worden gevlogen (iedere maandag, woensdag, vrijdag en zondag). Transavia vliegt de route met een moderne Boeing 737-800 (189 stoelen). Start van de nieuwe route naar Stockholm is maandag 3 april 2017.

Transavia breidt haar netwerk vanaf Eindhoven Airport verder uit met een mooie nieuwe route naar Scandinavië. Nadat Transavia in 2013 al Kopenhagen heeft toegevoegd aan haar netwerk vanaf Eindhoven Airport, wordt nu de luchthaven van Stockholm Arlanda toegevoegd. Met Stockholm wordt niet alleen een bijzonder fraaie Zweedse stad makkelijk bereikbaar vanuit de Brainport Regio Eindhoven, maar wordt er ook een connectie gemaakt tussen twee belangrijke ‘design capitals’, twee belangrijke ‘high-tech hubs’, én een connectie tussen twee ‘European Green Capitals’, Stockholm en Nijmegen. Transavia maakt met de keuze voor de luchthaven Arlanda ook een duidelijke keuze voor reizigerscomfort. Arlanda biedt met de Arlanda Express, een snelle en comfortabele treinverbinding met het centrum van de stad. Efficient voor de zakelijke passagier en gemakkelijk voor de stedenreiziger. Stockholm is een zeer welkome aanvulling op het steeds verder groeiende netwerk aan bestemmingen bereikbaar vanaf Eindhoven Airport.

Fons Latour, Head of Route Development van Eindhoven Airport

Transavia, onderdeel van de AIR FRANCE KLM Group, biedt in 2017 meer dan 25 bestemmingen aan vanaf haar Brabantse basis, Eindhoven Airport.

226224 stockholm 67a416 large 1475563377
Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6 miljoen passagiers in 2018. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 80 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country