Nieuws & Media


234761 20170124 eindhovenairport csu 0001 lr%20ondertekening 7fbd9a original 1485261068

Eindhoven Airport kiest voor CSU

Eindhoven, 24 januari 2017

Eindhoven Airport heeft voor de komende 4 jaar een contract gesloten met CSU. Het contract zal per 1 april 2017 ingaan. Het nieuwe contract speelt in op de klantbelofte van Eindhoven Airport “Always Easy” en legt de nadruk op klantbeleving. Daarnaast zal er ook focus liggen op innovatie en duurzaamheid.

CSU zal verantwoordelijk worden voor een aantal facilitaire diensten op de luchthaven, waaronder het schoonhouden van de terminal en kantoorpanden, glasbewassing en gevelreiniging, groenvoorziening buiten en bouwkundige en installatietechnische reinigingswerkzaamheden. Eindhoven Airport hechtte in de Europese aanbesteding veel waarde aan het inspelen op Corporate Responsibility en de gastvrijheid op de luchthaven. Het combineren van activiteiten biedt zowel Eindhoven Airport als CSU meer ruimte voor product- en procesinnovaties.

Download PDF
Download PDF
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport verbindt Brainport Eindhoven met de economische en toeristische centra in Europa en in de rest van de wereld en bevordert het vestigingsklimaat van Zuid-Nederland. Vanaf de tweede luchthaven van Nederland kan naar meer dan 80 bestemmingen worden gevlogen. Het gemak van de passagier staat hierbij centraal en komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. Eindhoven Airport krijgt de ruimte om zich stapsgewijs te ontwikkelen naar ruim 6 miljoen passagiers in 2019. Deze groei komt tot stand met draagvlak van de omgeving en binnen de kaders van de medegebruikvergunning en de Luchtvaartnota. Het evenwicht tussen internationale connectiviteit en leefbaarheid en duurzaamheid staat aan de basis hiervan. Samen met de partnerbedrijven is Eindhoven Airport een van de grotere werkverschaffers in de regio. De verwachting is dat de luchthaven in 2019 2.000 directe arbeidsplaatsen zal bieden.

De afdeling Corporate Communications & Public Affairs voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal.
Corporate Communications & Public Affairs is bereikbaar via telefoonnummer 040-2919855 of per e-mail tijdens kantooruren via press@eindhovenairport.nl

Buiten kantooruren kunt u voor dringende zaken terecht op voorgaand nummer voor de dienstdoende woordvoerder.

×

Select country