Nieuws & Media


234761 20170124 eindhovenairport csu 0001 lr%20ondertekening 7fbd9a original 1485261068

Eindhoven Airport kiest voor CSU

Eindhoven, 24 januari 2017

Eindhoven Airport heeft voor de komende 4 jaar een contract gesloten met CSU. Het contract zal per 1 april 2017 ingaan. Het nieuwe contract speelt in op de klantbelofte van Eindhoven Airport “Always Easy” en legt de nadruk op klantbeleving. Daarnaast zal er ook focus liggen op innovatie en duurzaamheid.

CSU zal verantwoordelijk worden voor een aantal facilitaire diensten op de luchthaven, waaronder het schoonhouden van de terminal en kantoorpanden, glasbewassing en gevelreiniging, groenvoorziening buiten en bouwkundige en installatietechnische reinigingswerkzaamheden. Eindhoven Airport hechtte in de Europese aanbesteding veel waarde aan het inspelen op Corporate Responsibility en de gastvrijheid op de luchthaven. Het combineren van activiteiten biedt zowel Eindhoven Airport als CSU meer ruimte voor product- en procesinnovaties.

Download PDF
Download PDF
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport, met meer dan 4,7 miljoen passagiers in 2016 de tweede luchthaven van Nederland, bevordert het vestigingsklimaat van Zuid Nederland en is cruciaal voor de regio om haar ambities te verwezenlijken. De luchthaven streeft naar een breed portfolio van bestemmingen. Vanaf Eindhoven Airport wordt er naar meer dan 70 bestemmingen gevlogen. Eindhoven Airport is een luchthaven waar snelheid & beleving de toegevoegde waarden zijn. Eindhoven Airport verbindt Brainport met, met name, Europa en maakt de regio internationaal bereikbaar. De luchthaven is met 1500 directe arbeidsplaatsen uitgegroeid tot één van de grootste regionale werkverschaffers. Volgens de afspraken tussen nationale en regionale belanghebbende partijen krijgt Eindhoven Airport de ruimte zich te ontwikkelen tot zo’n 5, 5 miljoen passagiers in 2020. Deze groei komt tot stand met draagvlak van de omgeving en binnen de kaders van het Aldersadvies en de Luchtvaartnota van de regering. Eindhoven Airport voert een geïntegreerd beleid met betrekking tot groei, omgeving en duurzaamheid.

De afdeling Corporate Communications voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal. Corporate Communications is bereikbaar via telefoonnummer 040-2919855 of per e-mail tijdens kantooruren via press@eindhovenairport.nl
Buiten kantooruren kunt u voor dringende zaken terecht op voorgaand nummer voor de dienstdoende woordvoerder.

×

Select country