Nieuws & Media


Eindhoven, 23 april 2012

Wizz Air heeft vandaag aangekondigd dat zij per december 2012 een nieuwe route zal gaan starten tussen Eindhoven Airport en Debrecen in Hongarije.

De route van Eindhoven naar Debrecen zal 2x per week op dinsdag en zaterdag worden gevlogen met een uiterst moderne en stille Airbus A-320 met 180 zitplaatsen. Start van deze route is 15 december 2012.

Wizzair verwacht zowel zakelijke reizigers als toeristen op deze route naar de tweede stad van Hongarije. Debrecen is gelegen in het oosten van Hongarije en is de hoofdstad van het comitaat Hajdú-Bihar.

Download PDF
Download PDF
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport verbindt Brainport Eindhoven met de economische en toeristische centra in Europa en in de rest van de wereld en bevordert het vestigingsklimaat van Zuid-Nederland. Vanaf de tweede luchthaven van Nederland kan naar meer dan 80 bestemmingen worden gevlogen. Het gemak van de passagier staat hierbij centraal en komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. Eindhoven Airport krijgt de ruimte om zich stapsgewijs te ontwikkelen naar ruim 6 miljoen passagiers in 2019. Deze groei komt tot stand met draagvlak van de omgeving en binnen de kaders van de medegebruikvergunning en de Luchtvaartnota. Het evenwicht tussen internationale connectiviteit en leefbaarheid en duurzaamheid staat aan de basis hiervan. Samen met de partnerbedrijven is Eindhoven Airport een van de grotere werkverschaffers in de regio. De verwachting is dat de luchthaven in 2019 2.000 directe arbeidsplaatsen zal bieden.

De afdeling Corporate Communications & Public Affairs voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal.
Corporate Communications & Public Affairs is bereikbaar via telefoonnummer 040-2919855 of per e-mail tijdens kantooruren via press@eindhovenairport.nl

Buiten kantooruren kunt u voor dringende zaken terecht op voorgaand nummer voor de dienstdoende woordvoerder.

×

Select country