Nieuws & Media


Openstelling parkeergarage P4 Eindhoven Airport

Eindhoven, 19 april 2012

De parkeergarage van Eindhoven Airport, op de hoek van de Luchthavenweg/Jan Hilgersweg, zal vrijdagmiddag 20 april aanstaande gedeeltelijk worden opengesteld.

Deze parkeergarage is een onderdeel van het parkeerterrein P4. Deze bovengrondse parkeergarage, bestaande uit begane grond en 4 dekken, heeft een capaciteit van 1410 parkeerplaatsen. De volledige openstelling staat gepland voor juni 2012. Deze extra capaciteit en de huidige parkeerterreinen van Eindhoven Airport, in totaal 5500 plaatsen, voorzien in de volledige behoefte aan parkeergelegenheid voor de passagiers van Eindhoven Airport tot 2015.

Voor 2014 staat reeds de start van de bouw van een tweede parkeergarage gepland die begin 2015 wordt opgeleverd, zodat ook vanaf 2015 voldoende parkeercapaciteit voorhanden blijft om de groei van de passagiers te kunnen faciliteren.

Download PDF
Download PDF
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport verbindt Brainport Eindhoven met de economische en toeristische centra in Europa en in de rest van de wereld en bevordert het vestigingsklimaat van Zuid-Nederland. Vanaf de tweede luchthaven van Nederland kan naar meer dan 80 bestemmingen worden gevlogen. Het gemak van de passagier staat hierbij centraal en komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. Eindhoven Airport krijgt de ruimte om zich stapsgewijs te ontwikkelen naar ruim 6 miljoen passagiers in 2019. Deze groei komt tot stand met draagvlak van de omgeving en binnen de kaders van de medegebruikvergunning en de Luchtvaartnota. Het evenwicht tussen internationale connectiviteit en leefbaarheid en duurzaamheid staat aan de basis hiervan. Samen met de partnerbedrijven is Eindhoven Airport een van de grotere werkverschaffers in de regio. De verwachting is dat de luchthaven in 2019 2.000 directe arbeidsplaatsen zal bieden.

De afdeling Corporate Communications & Public Affairs voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal.
Corporate Communications & Public Affairs is bereikbaar via telefoonnummer 040-2919855 of per e-mail tijdens kantooruren via press@eindhovenairport.nl

Buiten kantooruren kunt u voor dringende zaken terecht op voorgaand nummer voor de dienstdoende woordvoerder.

×

Select country