Nieuws & Media


Nieuw stembureau op Eindhoven Airport

Eindhoven, 15 februari 2017

Voor mensen die op woensdag 15 maart vertrekken en aankomen op Eindhoven Airport bestaat dit jaar voor het eerst de mogelijkheid om op het vliegveld te stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen. Van 5.30 uur tot 18.00 uur is het stembureau in de hal van de terminal open. Ook mensen die werken op Flight Forum, bedrijventerrein Eindhoven Airport en Eindhoven Airport kunnen hier gemakkelijk hun stem uitbrengen. De gemeente Eindhoven wil hiermee de mogelijkheid om te kunnen stemmen vergroten.

Kiezerspas

Woont u in Eindhoven, dan volstaat een stempas. Komt u van buiten Eindhoven en wilt u op Eindhoven Airport stemmen, dan is het belangrijk om vooraf een kiezerspas aan te vragen. Met de kiezerspas kunt u stemmen in alle stemlokalen in heel Nederland. Dit kunt u tot en met 10 maart 2017 aanvragen bij de gemeente waarin u woont. U kunt de kiezerspas ook omzetten in een volmacht. Hierdoor kan iemand anders voor u stemmen op een willekeurig stembureau in Nederland.

Download PDF
Download PDF
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport verbindt Brainport Eindhoven met de economische en toeristische centra in Europa en in de rest van de wereld en bevordert het vestigingsklimaat van Zuid-Nederland. Vanaf de tweede luchthaven van Nederland kan naar meer dan 80 bestemmingen worden gevlogen. Het gemak van de passagier staat hierbij centraal en komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. Eindhoven Airport krijgt de ruimte om zich stapsgewijs te ontwikkelen naar ruim 6 miljoen passagiers in 2019. Deze groei komt tot stand met draagvlak van de omgeving en binnen de kaders van de medegebruikvergunning en de Luchtvaartnota. Het evenwicht tussen internationale connectiviteit en leefbaarheid en duurzaamheid staat aan de basis hiervan. Samen met de partnerbedrijven is Eindhoven Airport een van de grotere werkverschaffers in de regio. De verwachting is dat de luchthaven in 2019 2.000 directe arbeidsplaatsen zal bieden.

De afdeling Corporate Communications & Public Affairs voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal.
Corporate Communications & Public Affairs is bereikbaar via telefoonnummer 040-2919855 of per e-mail tijdens kantooruren via press@eindhovenairport.nl

Buiten kantooruren kunt u voor dringende zaken terecht op voorgaand nummer voor de dienstdoende woordvoerder.

×

Select country