Nieuws & Media


243392 vsopening9 ef6f76 large 1492087874

Victoria’s Secret is geopend op Eindhoven Airport

Eindhoven 13 april 2017

Vandaag is Victoria’s Secrets vierde filiaal in Nederland geopend, in de vertrekhal op Eindhoven Airport. De winkel is, net als de winkels op Schiphol en Amsterdam Centraal, een beauty & accessoires store met een panty-bar, beautyproducten en accessoires.

Alle bezoekers die op 13 april 2017 een aankoop hebben gedaan bij Victoria’s Secret op Eindhoven Airport, maken met hun unieke kassabonnummer automatisch kans op een trip naar Victoria’s Secrets flagship store in Londen. Op 18 april 2017 wordt via de facebookpagina van Eindhoven Airport het winnende kassabonnummer bekendgemaakt.

Wij zijn verheugd om tezamen met Luchthaven Eindhoven na de zeer succesvolle opening van een Rituals winkel op Eindhoven Airport, nu ook een Victoria’s Secret Beauty and Accessories store te mogen openen. We hopen en verwachten met deze winkel, voorzien van het allernieuwste shopconcept, een verdere bijdrage te kunnen leveren aan de reisbeleving vanuit Eindhoven Airport. 

Allan Henrich, CEO Lagardère Travel Retail Netherlands

Samen met Lagardère hebben we gezocht naar een mooi en populair merk voor op Eindhoven Airport, passend bij de wensen van onze passagiers. Victoria’s Secret is een echte aanwinst voor onze terminal. Het feit dat dit de eerste Victoria’s Secret winkel is in Zuid Nederland en Noord België maakt het ook zeer interessant. Niet alleen voor onze passagiers, maar ook voor andere bezoekers uit de regio.  

Flip Estourgie, Commercial director Eindhoven Airport

De Victoria’s Secret Store bevindt zich in de vertrekhal van Eindhoven Airport, nog voor de security check, dus is voor iedereen bereikbaar.

Adres: Eindhoven Airport | Luchthavenweg 25, Eindhoven

Dagelijks geopend van 07.00u tot 20.00u.

Over Victoria’s Secret 

Victoria's Secret is leading retailer van intimate apparel voor vrouwen en fashion -geïnspireerde underwear collecties, luxe parfums en cosmetica. Het merk heeft talloze supermodellen als brand ambassadors en geeft jaarlijks een wereldberoemde runway show.

Download PDF
Download PDF
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport, met meer dan 4,7 miljoen passagiers in 2016 de tweede luchthaven van Nederland, bevordert het vestigingsklimaat van Zuid Nederland en is cruciaal voor de regio om haar ambities te verwezenlijken. De luchthaven streeft naar een breed portfolio van bestemmingen. Vanaf Eindhoven Airport wordt er naar meer dan 70 bestemmingen gevlogen. Eindhoven Airport is een luchthaven waar snelheid & beleving de toegevoegde waarden zijn. Eindhoven Airport verbindt Brainport met, met name, Europa en maakt de regio internationaal bereikbaar. De luchthaven is met 1500 directe arbeidsplaatsen uitgegroeid tot één van de grootste regionale werkverschaffers. Volgens de afspraken tussen nationale en regionale belanghebbende partijen krijgt Eindhoven Airport de ruimte zich te ontwikkelen tot zo’n 5, 5 miljoen passagiers in 2020. Deze groei komt tot stand met draagvlak van de omgeving en binnen de kaders van het Aldersadvies en de Luchtvaartnota van de regering. Eindhoven Airport voert een geïntegreerd beleid met betrekking tot groei, omgeving en duurzaamheid.

De afdeling Corporate Communications voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal. Corporate Communications is bereikbaar via telefoonnummer 040-2919855 of per e-mail tijdens kantooruren via press@eindhovenairport.nl
Buiten kantooruren kunt u voor dringende zaken terecht op voorgaand nummer voor de dienstdoende woordvoerder.

×

Select country