Nieuws & Media


243392 vsopening9 ef6f76 large 1492087874

Victoria’s Secret is geopend op Eindhoven Airport

Eindhoven 13 april 2017

Vandaag is Victoria’s Secrets vierde filiaal in Nederland geopend, in de vertrekhal op Eindhoven Airport. De winkel is, net als de winkels op Schiphol en Amsterdam Centraal, een beauty & accessoires store met een panty-bar, beautyproducten en accessoires.

Alle bezoekers die op 13 april 2017 een aankoop hebben gedaan bij Victoria’s Secret op Eindhoven Airport, maken met hun unieke kassabonnummer automatisch kans op een trip naar Victoria’s Secrets flagship store in Londen. Op 18 april 2017 wordt via de facebookpagina van Eindhoven Airport het winnende kassabonnummer bekendgemaakt.

Wij zijn verheugd om tezamen met Luchthaven Eindhoven na de zeer succesvolle opening van een Rituals winkel op Eindhoven Airport, nu ook een Victoria’s Secret Beauty and Accessories store te mogen openen. We hopen en verwachten met deze winkel, voorzien van het allernieuwste shopconcept, een verdere bijdrage te kunnen leveren aan de reisbeleving vanuit Eindhoven Airport. 

Allan Henrich, CEO Lagardère Travel Retail Netherlands

Samen met Lagardère hebben we gezocht naar een mooi en populair merk voor op Eindhoven Airport, passend bij de wensen van onze passagiers. Victoria’s Secret is een echte aanwinst voor onze terminal. Het feit dat dit de eerste Victoria’s Secret winkel is in Zuid Nederland en Noord België maakt het ook zeer interessant. Niet alleen voor onze passagiers, maar ook voor andere bezoekers uit de regio.  

Flip Estourgie, Commercial director Eindhoven Airport

De Victoria’s Secret Store bevindt zich in de vertrekhal van Eindhoven Airport, nog voor de security check, dus is voor iedereen bereikbaar.

Adres: Eindhoven Airport | Luchthavenweg 25, Eindhoven

Dagelijks geopend van 07.00u tot 20.00u.

Over Victoria’s Secret 

Victoria's Secret is leading retailer van intimate apparel voor vrouwen en fashion -geïnspireerde underwear collecties, luxe parfums en cosmetica. Het merk heeft talloze supermodellen als brand ambassadors en geeft jaarlijks een wereldberoemde runway show.

Download PDF
Download PDF
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport verbindt Brainport Eindhoven met de economische en toeristische centra in Europa en in de rest van de wereld en bevordert het vestigingsklimaat van Zuid-Nederland. Vanaf de tweede luchthaven van Nederland kan naar meer dan 80 bestemmingen worden gevlogen. Het gemak van de passagier staat hierbij centraal en komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. Eindhoven Airport krijgt de ruimte om zich stapsgewijs te ontwikkelen naar ruim 6 miljoen passagiers in 2019. Deze groei komt tot stand met draagvlak van de omgeving en binnen de kaders van de medegebruikvergunning en de Luchtvaartnota. Het evenwicht tussen internationale connectiviteit en leefbaarheid en duurzaamheid staat aan de basis hiervan. Samen met de partnerbedrijven is Eindhoven Airport een van de grotere werkverschaffers in de regio. De verwachting is dat de luchthaven in 2019 2.000 directe arbeidsplaatsen zal bieden.

De afdeling Corporate Communications & Public Affairs voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal.
Corporate Communications & Public Affairs is bereikbaar via telefoonnummer 040-2919855 of per e-mail tijdens kantooruren via press@eindhovenairport.nl

Buiten kantooruren kunt u voor dringende zaken terecht op voorgaand nummer voor de dienstdoende woordvoerder.

×

Select country