Nieuws & Media


Uitbreiding directie Eindhoven Airport N.V.

Eindhoven, 17 juli 2017

Mirjam van den Bogaard (42 jaar) treedt vanaf heden toe tot de directie van Eindhoven Airport N.V..

De aandeelhouders hebben daartoe besloten op voordracht van de Raad van Commissarissen. De Raad vond uitbreiding van de directie wenselijk vanwege de snelle ontwikkeling van de luchthaven en de toegenomen complexiteit van de luchthavenprocessen.

Mirjam van den Bogaard is sinds juni 2009 op de luchthaven werkzaam als Operations Director en onder andere verantwoordelijk voor de safety en security. In deze functie, en als lid van het management team, leverde zij al een belangrijke bijdrage aan het strategisch beleid van de luchthaven. Mirjam van den Bogaard zal in de functie van Chief Operations Officer (COO) samen met Joost Meijs (CEO) het directieteam vormen.

253711 lr ehv airport 510 306215 original 1500283882

Mirjam van den Bogaard/Eindhoven Airport N.V.

Download PDF
Download PDF
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport verbindt Brainport Eindhoven met de economische en toeristische centra in Europa en in de rest van de wereld en bevordert het vestigingsklimaat van Zuid-Nederland. Vanaf de tweede luchthaven van Nederland kan naar meer dan 80 bestemmingen worden gevlogen. Het gemak van de passagier staat hierbij centraal en komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. Eindhoven Airport krijgt de ruimte om zich stapsgewijs te ontwikkelen naar ruim 6 miljoen passagiers in 2019. Deze groei komt tot stand met draagvlak van de omgeving en binnen de kaders van de medegebruikvergunning en de Luchtvaartnota. Het evenwicht tussen internationale connectiviteit en leefbaarheid en duurzaamheid staat aan de basis hiervan. Samen met de partnerbedrijven is Eindhoven Airport een van de grotere werkverschaffers in de regio. De verwachting is dat de luchthaven in 2019 2.000 directe arbeidsplaatsen zal bieden.

De afdeling Corporate Communications & Public Affairs voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal.
Corporate Communications & Public Affairs is bereikbaar via telefoonnummer 040-2919855 of per e-mail tijdens kantooruren via press@eindhovenairport.nl

Buiten kantooruren kunt u voor dringende zaken terecht op voorgaand nummer voor de dienstdoende woordvoerder.

×

Select country