Nieuws & Media


Turkije-specialist Corendon start met dagcharter naar Istanbul vanaf Eindhoven Airport

Eindhoven, 8 januari 2004

De bruisende hoofdstad Istanbul is helemaal in en vanaf 19 maart vliegt Turkije-specialist Corendon dagelijks naar deze kleurrijke metropool tegen ongekend lage tarieven: vanaf 19 Euro vlieg je er nu heen. Bovendien kunnen via het 'dynamic packaging-systeem' naast de vliegtickets ook autohuur, hotelovernachtingen, transfers en excursies 'los' geboekt worden. Makkelijk, snel en goedkoop. Specialist Corendon bewijst dat low cost ook werkelijk low cost kan zijn!

Istanbul bruisend hart van oost en west

De opmars van Turkije als vakantiebestemming lijkt niet te stuiten. Dit fascinerende land biedt dan ook een schatkamer vol reisontdekkingen, met als bruisend hart de aan de Bosphorus gelegen hoofdstad Istanbul, voormalig Byzantium en Constantinopel. Het is een hippe, intrigerende stad met een enorm trendy uitgaansleven, fantastische winkels, restaurants, bazaars, geurige oosterse markten en een ongekende schat aan cultuur.

 

Corendon charter naar Istanbul

Met ingang van 19 maart vertrekt er elke dag een charter vanaf luchthaven Eindhoven naar Istanbul - Sabiha Gokcen Airport. De vliegtijd bedraagt nog geen 2,5 uur en de vertrektijden zijn ideaal. Je vertrekt om 15.00 uur vanuit Nederland en komt om 19.00 uur lokale tijd aan. De terugreis vangt aan om 12.00 uur en arriveert om 14.00 uur in Eindhoven. Er wordt gevlogen met een Boeing 737-300, die ruimte biedt aan 148 personen.  

 

Tophotels vanaf 10 Euro (inclusief ontbijt!)

In Istanbul heeft Corendon de 50 leukste, hipste en best gelegen hotels in alle klassen tegen super scherpe tarieven gecontracteerd. Voor een bedrag van 10 Euro per nacht inclusief ontbijt verblijf je al in driesterren Hotel Sunshine en voor 19 Euro per persoon in Hotel Pera Palas, een hotel waar vroeger beroemde personen verbleven, zoals Kemal Ataturk en Agatha Christie. En zelfs het vijfsterren Swissotel bij de Bosphorus en het Hyatt Regency zijn door Corendon voor de Istanbul-Top 50 gecontracteerd.

 

Istanbul is cool, zeker voor wat betreft het uitgaan. Hippe   restaurants zijn er volop. Enkele namen van dit moment: Reina, Evo, Ulus 29, Buzz en de Red Room. Voor later op de avond zijn de Soho Supper Club en de Oriënt Express Bar (gevestigd in het Pera Palas hotel) aanraders.

 

Reserveringen en informatie

Via de reisagent of de website www.corendon.com zijn de vliegtickets, hotelovernachtingen en transfers los te reserveren. 

 

Corendon is van 13 tot en met 18 januari met een stand aanwezig op de vakantiebeurs in Utrecht: hal 1, A 126.

Van 24 januari tot en met 1 februari is Corendon aanwezig op het vakantiesalon in Antwerpen: hal 4, stand 479.

Download PDF
Download PDF
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport verbindt Brainport Eindhoven met de economische en toeristische centra in Europa en in de rest van de wereld en bevordert het vestigingsklimaat van Zuid-Nederland. Vanaf de tweede luchthaven van Nederland kan naar meer dan 80 bestemmingen worden gevlogen. Het gemak van de passagier staat hierbij centraal en komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. Eindhoven Airport krijgt de ruimte om zich stapsgewijs te ontwikkelen naar ruim 6 miljoen passagiers in 2019. Deze groei komt tot stand met draagvlak van de omgeving en binnen de kaders van de medegebruikvergunning en de Luchtvaartnota. Het evenwicht tussen internationale connectiviteit en leefbaarheid en duurzaamheid staat aan de basis hiervan. Samen met de partnerbedrijven is Eindhoven Airport een van de grotere werkverschaffers in de regio. De verwachting is dat de luchthaven in 2019 2.000 directe arbeidsplaatsen zal bieden.

De afdeling Corporate Communications & Public Affairs voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal.
Corporate Communications & Public Affairs is bereikbaar via telefoonnummer 040-2919855 of per e-mail tijdens kantooruren via press@eindhovenairport.nl

Buiten kantooruren kunt u voor dringende zaken terecht op voorgaand nummer voor de dienstdoende woordvoerder.

×

Select country