Nieuws & Media


400 extra parkeerplaatsen op Eindhoven Airport

Eindhoven, 21 juli 2004

Eindhoven Airport neemt vandaag een nieuw parkeerterrein P4 in gebruik waardoor de parkeercapaciteit met 400 plaatsen toeneemt tot ruim 1600. P4 ligt op 300 meter van de hoofdingang. De forse groei in het aantal passagiers vormt de reden voor het versneld uitbreiden van het aantal parkeerterreinen op de luchthaven.

 

Op P4 betaalt men voor het eerste uur parkeren €3,00, ieder volgend uur kost

€2,00 en 1 dag kost €14,00. Een compleet overzicht van de parkeertarieven staat op www.eindhovenairport.nl.

 

Eindhoven Airport beschikt nu over de volgende parkeerterreinen:

P1 – recht voor de hoofdingang – passagiers/autoverhuurbedrijven

P2 – achter het Welschap Business Center – abonnementhouders

P3 – op 200 meter van de luchthaven – passagiers

P4 – op 300 meter van de luchthaven – passagiers

P5 – op 500 meter van de luchthaven - passagiers

 

P5 bevindt zich op het terrein van Flight Forum en biedt extra parkeerruimte wanneer de overige terreinen bezet zijn. Vanuit P5 kan men gratis gebruik maken van de busdienst die ieder kwartier van en naar de luchthaven rijdt.

Download PDF
Download PDF
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport verbindt Brainport Eindhoven met de economische en toeristische centra in Europa en in de rest van de wereld en bevordert het vestigingsklimaat van Zuid-Nederland. Vanaf de tweede luchthaven van Nederland kan naar meer dan 80 bestemmingen worden gevlogen. Het gemak van de passagier staat hierbij centraal en komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. Eindhoven Airport krijgt de ruimte om zich stapsgewijs te ontwikkelen naar ruim 6 miljoen passagiers in 2019. Deze groei komt tot stand met draagvlak van de omgeving en binnen de kaders van de medegebruikvergunning en de Luchtvaartnota. Het evenwicht tussen internationale connectiviteit en leefbaarheid en duurzaamheid staat aan de basis hiervan. Samen met de partnerbedrijven is Eindhoven Airport een van de grotere werkverschaffers in de regio. De verwachting is dat de luchthaven in 2019 2.000 directe arbeidsplaatsen zal bieden.

De afdeling Corporate Communications & Public Affairs voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal.
Corporate Communications & Public Affairs is bereikbaar via telefoonnummer 040-2919855 of per e-mail tijdens kantooruren via press@eindhovenairport.nl

Buiten kantooruren kunt u voor dringende zaken terecht op voorgaand nummer voor de dienstdoende woordvoerder.

×

Select country