Nieuws & Media


Kunst- & vliegwerk

Eindhoven, 1 mei 2007

Vanaf vandaag stelt Eindhoven Airport een deel van haar ruimte beschikbaar aan kunstenaars. Op de eerste verdieping van de terminal krijgen beeldend kunstenaars gedurende een bepaalde periode de gelegenheid hun werk aan het publiek te tonen.

De eerste exposanten zijn de kunstschilders Har Naus en Miek Versteden. Hun werk is van 1 mei tot 30 juni gedurende de openingstijden van het vliegveld te zien (maandag t/m vrijdag 05.45-23.00; woensdag 05.30-23.00; zaterdag 06.45-20.00; zondag 10.00-22.00). De expositieruimte is vrij toegankelijk. Kunstenaars die meer willen weten over deze expositiemogelijkheid kunnen per e-mail contact opnemen met Barbara de Ruiter (barbara.deruiter@eindhovenairport.nl).

Download PDF
Download PDF
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport verbindt Brainport Eindhoven met de economische en toeristische centra in Europa en in de rest van de wereld en bevordert het vestigingsklimaat van Zuid-Nederland. Vanaf de tweede luchthaven van Nederland kan naar meer dan 80 bestemmingen worden gevlogen. Het gemak van de passagier staat hierbij centraal en komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. Eindhoven Airport krijgt de ruimte om zich stapsgewijs te ontwikkelen naar ruim 6 miljoen passagiers in 2019. Deze groei komt tot stand met draagvlak van de omgeving en binnen de kaders van de medegebruikvergunning en de Luchtvaartnota. Het evenwicht tussen internationale connectiviteit en leefbaarheid en duurzaamheid staat aan de basis hiervan. Samen met de partnerbedrijven is Eindhoven Airport een van de grotere werkverschaffers in de regio. De verwachting is dat de luchthaven in 2019 2.000 directe arbeidsplaatsen zal bieden.

De afdeling Corporate Communications & Public Affairs voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal.
Corporate Communications & Public Affairs is bereikbaar via telefoonnummer 040-2919855 of per e-mail tijdens kantooruren via press@eindhovenairport.nl

Buiten kantooruren kunt u voor dringende zaken terecht op voorgaand nummer voor de dienstdoende woordvoerder.

×

Select country