Nieuws & Media


Van Eindhoven naar Zűrich, Barcelona & Műnchen-West (Augsburg)

Eindhoven, 10 februari 2005

Luchtvaartmaatschappij Denim Airways vliegt vanaf maandag 4 april a.s. vijf maal per week van Eindhoven naar Zűrich (waarvan drie maal met een tussenstop in München-West/Augsburg), twee maal per week naar Barcelona en drie maal per week naar Műnchen-West (Augsburg).

De vluchten worden uitgevoerd met een Fokker 50. Denim Airways is gevestigd op Eindhoven Airport en reeds geruime tijd actief in het Europese luchtruim. Managing Director van Denim Airways, Raymond Vrijenhoek is verheugd nu ook vanaf Eindhoven diverse lijndiensten te kunnen aanbieden. Ook algemeen directeur van Eindhoven Airport, Bart de Boer is van mening dat deze uitbreiding van het aantal bestemmingen vanaf de luchthaven van meerwaarde voor de omgeving en de economie is.

Actuele vluchttijden en overige informatie zijn te vinden op www.denimairways.com en www.eindhovenairport.nl.

Download PDF
Download PDF
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport verbindt Brainport Eindhoven met de economische en toeristische centra in Europa en in de rest van de wereld en bevordert het vestigingsklimaat van Zuid-Nederland. Vanaf de tweede luchthaven van Nederland kan naar meer dan 80 bestemmingen worden gevlogen. Het gemak van de passagier staat hierbij centraal en komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. Eindhoven Airport krijgt de ruimte om zich stapsgewijs te ontwikkelen naar ruim 6 miljoen passagiers in 2019. Deze groei komt tot stand met draagvlak van de omgeving en binnen de kaders van de medegebruikvergunning en de Luchtvaartnota. Het evenwicht tussen internationale connectiviteit en leefbaarheid en duurzaamheid staat aan de basis hiervan. Samen met de partnerbedrijven is Eindhoven Airport een van de grotere werkverschaffers in de regio. De verwachting is dat de luchthaven in 2019 2.000 directe arbeidsplaatsen zal bieden.

De afdeling Corporate Communications & Public Affairs voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal.
Corporate Communications & Public Affairs is bereikbaar via telefoonnummer 040-2919855 of per e-mail tijdens kantooruren via press@eindhovenairport.nl

Buiten kantooruren kunt u voor dringende zaken terecht op voorgaand nummer voor de dienstdoende woordvoerder.

×

Select country