Nieuws & Media


Eindhoven Airport tijdelijk gesloten door de weersomstandigheden

Eindhoven 11 december 2017, 12.30 uur

Op dit moment is vliegverkeer van- en naar Eindhoven Airport niet mogelijk vanwege de weersomstandigheden. Diverse vluchten van- en naar de luchthaven zijn geannuleerd/vertraagd of zijn uitgeweken naar andere luchthavens.

Voor meer informatie kunnen passagiers terecht op de website van Eindhoven Airport of bij hun luchtvaartmaatschappij.

Noot voor de redactie: Er worden geen verdere (telefonische) mededelingen gedaan over de gevolgen ten aanzien van de weersituatie op Eindhoven Airport. Indien aan de orde zal een volgend persbericht worden verstuurd.

Download PDF
Download PDF
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport verbindt Brainport Eindhoven met de economische en toeristische centra in Europa en in de rest van de wereld en bevordert het vestigingsklimaat van Zuid-Nederland. Vanaf de tweede luchthaven van Nederland kan naar meer dan 80 bestemmingen worden gevlogen. Het gemak van de passagier staat hierbij centraal en komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. Eindhoven Airport krijgt de ruimte om zich stapsgewijs te ontwikkelen naar ruim 6 miljoen passagiers in 2019. Deze groei komt tot stand met draagvlak van de omgeving en binnen de kaders van de medegebruikvergunning en de Luchtvaartnota. Het evenwicht tussen internationale connectiviteit en leefbaarheid en duurzaamheid staat aan de basis hiervan. Samen met de partnerbedrijven is Eindhoven Airport een van de grotere werkverschaffers in de regio. De verwachting is dat de luchthaven in 2019 2.000 directe arbeidsplaatsen zal bieden.

De afdeling Corporate Communications & Public Affairs voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal.
Corporate Communications & Public Affairs is bereikbaar via telefoonnummer 040-2919855 of per e-mail tijdens kantooruren via press@eindhovenairport.nl

Buiten kantooruren kunt u voor dringende zaken terecht op voorgaand nummer voor de dienstdoende woordvoerder.

×

Select country