Nieuws & Media


270051 foto%20pb 21c631 original 1516259294

Eindhoven Airport official airport PSV

Eindhoven, 18 januari 2018

Eindhoven Airport en PSV hebben de overeenkomst waarin de luchthaven geldt als official airport van de club verlengd. Wanneer mogelijk vliegen selectie, jeugdteams, staf, scouts en directie vanaf de luchthaven naar alle bestemmingen in het buitenland.

PSV-privileges 

Dankzij het official airport programma heeft PSV bij reizen verschillende privileges zoals een eigen check-in balie, parkeerplekken en security doorgang. PSV is via verschillende uitingen zichtbaar in de terminal, waarmee de club op jaarbasis zo’n 5,7 miljoen mensen welkom heet op Eindhoven Airport. Zo bevindt zich aan de buitenzijde van de luchthaven een teamfoto waarmee reizigers op de foto kunnen. Daarnaast worden reizigers die Eindhoven aandoen verwelkomd door PSV-legendes, die staan afgebeeld in de aankomstruimte van Eindhoven Airport.

'Zeer tevreden'

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Eindhoven Airport. Al vele jaren vliegen onze teams vanaf Eindhoven Airport naar de meest uiteenlopende bestemmingen voor wedstrijden, trainingskampen of toernooien. Dat bevalt ons uitstekend, we zijn blij dat we op dezelfde manier van de luchthaven gebruik kunnen blijven maken.

Frans Janssen, commercieel directeur PSV

'Trots'

Eindhoven Airport verwelkomde in 2017 zo’n 5,7 miljoen passagiers en is daarmee de tweede luchthaven van Nederland.

We zijn trots dat we deze samenwerking hebben kunnen verlengen, waarbij het mes aan twee kanten snijdt. Als regio hebben we een heleboel waar we trots op kunnen zijn en elkaar kunnen helpen, laten we dat ook uitdragen. Deze samenwerking tussen PSV en onze luchthaven is daar een voorbeeld van. We brengen een echte PSV beleving in de terminal en alle fans zien via verschillende PSV kanalen dat Eindhoven Airport de makkelijkste manier is om meer dan 80 bestemmingen te bereiken.

Flip Estourgie, commercieel directeur Eindhoven Airport.

V.l.n.r. foto 1:

Eindhoven Airport: Eli Lejeune, Flip Estourgie. PSV:  Frans Janssen, Koen van Haastert

Download PDF
Download PDF
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport verbindt Brainport Eindhoven met de economische en toeristische centra in Europa en in de rest van de wereld en bevordert het vestigingsklimaat van Zuid-Nederland. Vanaf de tweede luchthaven van Nederland kan naar meer dan 80 bestemmingen worden gevlogen. Het gemak van de passagier staat hierbij centraal en komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. Eindhoven Airport krijgt de ruimte om zich stapsgewijs te ontwikkelen naar ruim 6 miljoen passagiers in 2019. Deze groei komt tot stand met draagvlak van de omgeving en binnen de kaders van de medegebruikvergunning en de Luchtvaartnota. Het evenwicht tussen internationale connectiviteit en leefbaarheid en duurzaamheid staat aan de basis hiervan. Samen met de partnerbedrijven is Eindhoven Airport een van de grotere werkverschaffers in de regio. De verwachting is dat de luchthaven in 2019 2.000 directe arbeidsplaatsen zal bieden.

De afdeling Corporate Communications & Public Affairs voorziet media van informatie en behandelt verzoeken voor interviews, opnames en beeldmateriaal.
Corporate Communications & Public Affairs is bereikbaar via telefoonnummer 040-2919855 of per e-mail tijdens kantooruren via press@eindhovenairport.nl

Buiten kantooruren kunt u voor dringende zaken terecht op voorgaand nummer voor de dienstdoende woordvoerder.

×

Select country