Nieuws & Media

Home

Wizzair opent nieuwe route Eindhoven - Warschau

Eindhoven, 22 oktober 2009

Wizzair, de grootste low cost luchtvaartmaatschappij van Centraal en Oost Europa heeft vandaag aangekondigd haar basis in Warschau, Polen verder uit te breiden met een vierde Airbus A320. Als gevolg hiervan zullen de frequenties op bestaande routes worden uitgebreid en zullen er twee nieuwe bestemmingen worden geopend: Barcelona en Eindhoven. De route van Warschau naar Eindhoven zal van start gaan op 30 maart 2010 en deze route zal driemaal per week (dinsdag, donderdag en zaterdag) worden uitgevoerd met een uiterst moderne en stille Airbus A320 met 180 stoelen. Fons Latour, Manager Commercial Services & PR Eindhoven Airport: “Drie weken na de aankondiging van Wroclaw als Wizzair’s zesde bestemming vanaf Eindhoven Airport, komt nu alweer de aankondiging van een zevende bestemming: Warschau is de vierde bestemming die Wizzair vanaf Eindhoven Airport aanbiedt in Polen en deze bestemming behoeft natuurlijk geen nadere introductie. Met Warschau wordt alwéér een Oost- Europese hoofdstad toegevoegd aan het bestemmingennetwerk van Eindhoven Airport. Voor zowel zakelijke als leisure passagiers opnieuw een prachtige nieuwe bestemming!”. De drie weken geleden aangekondigde route van Wroclaw naar Eindhoven met oorspronkelijke startdatum 19 juli 2010, zal nu reeds op 19 maart 2010 gaan starten. Tickets zijn vanaf vandaag boekbaar via www.wizzair.com.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country