Nieuws & Media

Home

Eindhoven Airport en CityJet steunen Verwenzorg

Eindhoven, 30 oktober 2009

Vandaag vond op Eindhoven Airport een Verwenzorgdag plaats. De aandacht voor de efficiency in de gezondheidszorg heeft als gevolg dat de gezondheidszorg steeds minder tijd heeft voor het persoonlijke contact binnen de werkzaamheden. ‘Verwenzorg’ geeft net dat beetje extra. Eindhoven Airport draagt graag haar steentje daaraan bij. Op 30 oktober brachten 46 mensen van GGzE, GGZ Oost-Brabant en de Renier van Arkelgroep een dag in vakantiesfeer op de luchthaven door. Hoogtepunt van deze dag was een rondvlucht boven de regio aangeboden door CityJet. CityJet, voorheen gekend als VLM Airlines, stelde een Fokker 50 toestel ter beschikking voor de rondvlucht. De piloten en stewardessen van CityJet droegen tevens hun steentje bij door hier volledig belangeloos aan mee te werken. Na de rondvlucht kreeg de groep een lunch bij restaurant Belvedair aangeboden. Sinds het ontstaan van Verwenzorg staat de kers symbool voor de acties. Verwenzorg is namelijk begonnen met het uitdelen van een kistje kersen aan patiënten.

berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country