Nieuws & Media

Home

Vakantieplein 2009 op Eindhoven Airport

Eindhoven, 26 november 2009

Eindhoven Airport organiseert op zondag 13 december Vakantieplein 2009.
Vakantieplein 2009 is geopend van 10.00 tot 16.00 uur en vindt plaats in de terminal van de luchthaven. De toegang is gratis. Bij diverse stands kan men zich oriënteren op de bestemmingen vanaf Eindhoven Airport en nieuwe reisideeën opdoen. De touroperators en luchtvaartmaatschappijen op deze beurs presenteren hun actuele vakantie- en vluchtaanbod voor het zomerseizoen 2010. Verkeersbureaus bieden toeristische informatie aan over de bestemmingen die vanaf Eindhoven Airport worden aangedaan. Om helemaal in de vakantiesfeer te komen, kan men hapjes en drankjes uit verschillende landen proeven, genieten van internationale live-muziek en presentaties bijwonen. Tevens kan er tijdens Vakantieplein worden deelgenomen aan een rondleiding met een bus over het platform.”

berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country