Nieuws & Media

Home

Bioscoop Eindhoven Airport

Eindhoven, 22 december 2009

In de kerstvakantie op 20, 21 en 22 december a.s. organiseert Eindhoven Airport een bioscoopevenement op een unieke locatie. De vliegtuighangar aan de Luchthavenweg 29 zal worden omgetoverd tot een sfeervolle bioscoop met diverse films voor jong en oud op een megagroot filmdoek! De bioscoop is ingericht met horecafaciliteiten en voor de kinderen een springkussen. Een ballonnenclown zorgt voor vertier voor de allerkleintjes. “We zijn de grote buurman van veel omwonenden, maar we streven ernaar ook een goede buurman te zijn. Om dat te bereiken organiseren we regelmatig evenementen die losstaan van onze functie als luchthaven, waarbij we onze buurtgenoten gastvrij willen ontvangen.”, aldus algemeen directeur Joost Meijs. De films zijn gratis te bekijken en ook voor een hapje en drankje is tegen betaling gezorgd. Inschrijving via de website van Eindhoven Airport is noodzakelijk. Bezoek voor inschrijving en het programma www.eindhovenairport.nl/bioscoop.

berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country