Nieuws & Media

Home

transavia.com zet groots in op wintersportvluchten

Eindhoven, 21 juli 2010

Eindhoven Airport wordt het komende winterseizoen dé wintersportluchthaven voor Zuid-Nederland en Noord-België. transavia.com vliegt vanaf 16 december 2010 tot in ieder geval eind maart 2011 maar liefst zes keer per week naar de Oostenrijkse sneeuw!

Allereerst vliegt transavia.com vijf maal per week, op donderdag-vrijdag-zaterdag-zondag-maandag met een Boeing 737-700 naar Innsbruck in Tirol. Vanaf deze luchthaven zijn bekende wintersportplaatsen als Sölden, Serfaus-Fiss-Ladis, Ischgl, Sankt Anton en Lech binnen no-time te bereiken. Daarnaast vliegt transavia.com wekelijks op zaterdag naar Salzburg in Salzburgerland. Ook deze bestemming wordt aangevlogen met een uiterst moderne Boeing 737-700. De luchthaven van Salzburg is de aanvlieghaven voor gerenommeerde wintersportbestemmingen als Flachau, Wagrain, Zell am See en Kaprun. “Eindelijk kunnen we de wintersporters uit Zuid-Nederland en Noord-België ruimschoots van dienst zijn met deze serie vluchten naar Oostenrijk, het wintersportland bij uitstek.”, aldus Fons Latour, Hoofd Commerciële Zaken van Eindhoven Airport.

Voor verdere informatie en boekingen: www.transavia.com of informeer en boek via uw reisbureau.

berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country