Nieuws & Media

Home

Wizz Air start nieuwe route Boekarest - Eindhoven

Eindhoven, 25 november 2010

Wizz Air heeft vandaag aangekondigd om per eind maart 2011 een nieuwe route naar Boekarest (Roemenië) toe te voegen aan haar netwerk vanaf Eindhoven Airport.

De route van Boekarest naar Eindhoven zal 2x per week op dinsdag en zaterdag worden gevlogen met een uiterst moderne en stille Airbus A-320 met 180 zitplaatsen. Start van deze route is 29 maart 2011.

“ “Opnieuw voegt Wizz Air een belangrijke Europese hoofdstad toe aan het netwerk van Eindhoven Airport. Met Boekarest krijgt Eindhoven Airport voor het eerst ook een verbinding met Roemenië. Als je ziet hoe succesvol bijvoorbeeld de route naar Sofia (Bulgarije) voor de zakelijke markt is geworden, dan heb ik het volste vertrouwen in het succes van deze nieuwe route naar Roemenië die nieuwe perspectieven kan bieden voor het bedrijfsleven in de regio Eindhoven.” „ Fons Latour, Hoofd Commerciële Zaken van Eindhoven Airport
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country