Nieuws & Media

Home

Ryanair start twee nieuwe lijndiensten

Eindhoven, 23 december 2010

Ryanair heeft vandaag aangekondigd om twee nieuwe lijndiensten te openen tussen Eindhoven en de populaire Spaanse eilanden Palma de Mallorca en Ibiza.

De lijndienst tussen Eindhoven en Palma de Mallorca zal vanaf 27 maart 2011 vier maal per week (op maandag/woensdag/vrijdag/zondag) met een Boeing 737-800 met 189 stoelen worden uitgevoerd.

De lijndienst tussen Eindhoven en Ibiza zal vanaf 29 maart 2011 drie maal per week (op dinsdag/donderdag/zaterdag) met een Boeing 737-800 met 189 stoelen worden uitgevoerd.

berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country