Nieuws & Media

Home

Air France start vluchten vanaf Eindhoven Airport

Eindhoven, 26 juli 2011

Vanaf 4 oktober 2011 is Eindhoven Airport een lang gewenste luchtvaartmaatschappij rijker. Air France zal dan gaan starten op de belangrijke route Marseille – Eindhoven – Marseille! Air France start vanaf 2 oktober met een nieuwe basis op de luchthaven van Marseille. Één van de nieuwe routes vanaf de nieuwe basis zal naar Eindhoven voeren welke vanaf 4 oktober 2011 driemaal per week, op dinsdag-donderdag-zaterdag zal worden aangedaan met een moderne Airbus A320 met 178 stoelen.

Vluchtdetails:

Marseille (MRS) – Eindhoven (EIN) AF 4312 v. 11:35 a. 13:20 di/do/za Eindhoven (EIN) – Marseille (MRS) AF 4313 v. 13:55 a. 15:35 di/do/za Air France zal deze nieuwe vlucht tegen zeer concurrerende tarieven aanbieden (vanaf €50 per enkele reis inclusief belastingen) en geeft daarbij ook nog eens gratis de hoog gewaardeerde Air France services zoals het gratis meenemen van één stuk ruimbagage, een snack aan boord, keuze uit kranten en zitplaatskeuze.

““Air France stond al lang op het lijstje van Eindhoven Airport als gewenste luchtvaartmaatschappij. Het is dan ook geweldig goed nieuws dat ze hebben aangekondigd om vanaf dit najaar op Eindhoven Airport te gaan vliegen. Eindhoven Airport laat met de komst van Air France zien dat de Regio Eindhoven als serieuze bestemming met een volwassen markt wordt gezien door kleinere en grotere luchtvaartmaatschappijen. Marseille is een goed lopende bestemming welke het met name zeer goed doet bij zakelijke passagiers en bij tweede huis bezitters uit de regio.”„ Fons Latour, Hoofd Commerciële Zaken van Eindhoven Airport
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country