Nieuws & Media

Home

Ryanair start nieuwe route van Eindhoven naar het West-Ierse Knock

Eindhoven, 31 oktober 2013

Ryanair heeft vandaag aangekondigd dat zij per voorjaar 2014 een nieuwe route zal gaan starten tussen Eindhoven Airport en Knock in West-Ierland. De route van Eindhoven naar Knock zal 2x per week op dinsdag en zaterdag worden gevlogen met een uiterst moderne en stille Boeing 737-800 met 189 zitplaatsen. Start van deze route is 1 april 2014.

De luchthaven van Knock bevindt zich in het westen van Ierland, pakweg 200 kilometer westelijk van de Ierse hoofdstad Dublin en niet ver verwijderd van steden als Galway, Sligo en Westport. Het dient als ideaal vertrekpunt voor excursies in het westen van ‘The Emerald Isle’, met goede routes langs de kustlijn die uitzonderlijk uitzicht bieden op het beroemde Ierse landschap. Het centrum van Knock, beroemd als bedevaartsoord en erfgoed is minder dan 10 kilometer verwijderd van de luchthaven.

Knock is Ryanair’s 32e bestemming vanaf Eindhoven Airport.

berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6,7 miljoen passagiers in 2019. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country