Nieuws & Media

Home

Ryanair start nieuwe route van Eindhoven naar Catania (Italië)

Eindhoven, 4 december 2013

Ryanair heeft vandaag aangekondigd dat zij per 6 april 2014 een nieuwe route zal gaan starten tussen Eindhoven Airport en Catania op het eiland Sicilië in Italië.

De route van Eindhoven naar Catania zal 3x per week op dinsdag, donderdag en zaterdag worden gevlogen met een uiterst moderne en stille Boeing 737-800 met 189 zitplaatsen. Catania bevindt zich aan de oostkust van het van eiland Sicilië in Italië, aan de voet van de actieve vulkaan Etna. De stad is, met ruim 300.000 inwoners, de tiende stad van Italië en een van de belangrijkste economische centra in het zuiden van het land. Het fraaie historische stadscentrum staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Catania is de tweede bestemming op Sicilië die door Ryanair vanaf Eindhoven Airport wordt aangeboden. De andere bestemming is Trapani, aan de westkust van het eiland.

Catania is Ryanair’s 33e bestemming vanaf Eindhoven Airport.

berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6,7 miljoen passagiers in 2019. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country