Nieuws & Media

Home

Eindhoven Airport Run voor de omgeving

Eindhoven, 20 december 2013

Eindhoven Airport is volop in beweging en dit doet de luchthaven graag samen met haar omgeving. Daarom organiseert de luchthaven, in navolging van eerdere evenementen, de Eindhoven Airport Run. Deze run zal gehouden worden op zondag 6 april 2014 en vindt plaats op en rondom Eindhoven Airport. Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden, te weten 5 of 12,5 kilometer.

Er zullen diverse activiteiten worden georganiseerd bij de start, finish en langs de route. Daarnaast maken deelnemers aan de run via hun startnummer kans op luchthavengerelateerde prijzen. De organisatie van de Eindhoven Airport Run, die in handen is van Eindhoven Airport N.V. en de Stichting Marathon Eindhoven, rekenen op zo’n 1.500 deelnemers.

““De Eindhoven Airport Run is voor iedereen maar we hopen met name dat vele omwonenden van onze luchthaven als deelnemer of toeschouwer op deze unieke wijze in contact komen met Eindhoven Airport.  Een gezonde luchthaven die oog heeft voor haar omgeving.”„ Joost Meijs, Algemeen Directeur van Eindhoven Airport

Voor meer informatie en de inschrijving voor dit hardloopevent kunnen geïnteresseerden terecht op www.eindhovenairport.nl/run.

berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6,7 miljoen passagiers in 2019. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country