Nieuws & Media

Home

Eindhoven Airport start zomerseizoen met acht nieuwe bestemmingen

Eindhoven, 1 april 2014

Met ingang van de zomerdienstregeling telt Eindhoven Airport acht nieuwe lijndienstbestemmingen en één nieuwe charterbestemming. Passagiers kunnen vanaf nu reizen vanaf Eindhoven Airport naar 70 bestemmingen over heel Europa en Noord-Afrika. De zomerdienstregeling gaat in op zondag 30 maart en eindigt op zaterdag 25 oktober.

Nieuwe lijndienstbestemmingen zijn deze zomer de Griekse hoofdstad Athene en het Griekse eiland Corfu, de Poolse stad Poznań, de Italiaanse bestemmingen Treviso en Catania, het Ierse Knock, de Spaanse stad Murcia en nieuw in de zomer de Oostenrijkse bestemming Innsbruck. Als charterbestemming zal deze zomer het Griekse eiland Zakynthos door touroperator Sunweb worden aangeboden.

Eindhoven Airport heeft ten opzichte van de zomer van 2013 ook een drietal bestemmingen verloren. Stockholm, Bordeaux en Agadir worden niet meer aangeboden vanaf Eindhoven Airport.

Op de website van Eindhoven Airport, www.eindhovenairport.nl, is de exacte dienstregeling te vinden van alle 70 bestemmingen.

berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6 miljoen passagiers in 2018. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 80 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country