Nieuws & Media

Home

1e Eindhoven Airport Run succesvol verlopen

Eindhoven, 6 april 2014

Vandaag is om 11.00 uur het startschot gegeven voor de 1e Eindhoven Airport Run door Joost Helms, wethouder van ondermeer sport en mobiliteit van de Gemeente Eindhoven en Joost Meijs, algemeen directeur Eindhoven Airport. Circa 1.500 hardlopers hebben deelgenomen aan de Eindhoven Airport Run, die bestond uit twee parcoursen, te weten 5 of 12,5 kilometer. Daarmee was de eerste Eindhoven Airport Run uitverkocht. Alle deelnemers konden aan de hand van hun startnummer kans maken op een dertig tal prijzen, zoals tickets, hotelovernachtingen, cadeaubonnen, parfums, consumenten electronica, rondleiding op de luchthaven voor 15 personen, saunabezoek, verrassingpakketten, koffer en dinerbonnen.

De organisatie van de Eindhoven Airport Run, die in handen is van Eindhoven Airport N.V. en de Stichting Marathon Eindhoven, blikt tevreden terug op een geslaagd hardloopevent en denkt al aan een eventuele 2e Eindhoven Airport Run in 2015.

Eindhoven Airport wil graag een bedrijf zijn dat past binnen haar omgeving, een omgeving waar mensen wonen en werken. Het is enorm leuk om hen op een andere manier te betrekken dan het reguliere vliegen. Vandaag hebben we samen met hen een fantastisch sportief evenement op en rondom de luchthaven beleefd.

Joost Meijs, algemeen directeur van Eindhoven Airport
192986 run%20perss 0f3ec5 original 1452859285
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6,7 miljoen passagiers in 2019. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country