Nieuws & Media

Home

Ryanair start nieuwe route naar Madrid (Spanje)

Eindhoven, 11 april 2014

Ryanair heeft vandaag aangekondigd dat zij per oktober 2014 een nieuwe route zal gaan starten tussen Eindhoven Airport en Madrid Barajas Airport, de luchthaven van de hoofdstad van Spanje, Madrid.

De route van Eindhoven naar Madrid zal 3x per week op dinsdag, donderdag en zaterdag worden gevlogen met een uiterst moderne en stille Boeing 737-800 met 189 zitplaatsen. Start van deze route is 28 oktober 2014. Madrid is de 11e Spaanse bestemming die Ryanair vanaf Eindhoven Airport aanbiedt.

Naast de nieuwe route van Ryanair naar Madrid, vliegt ook transavia.com van Eindhoven Airport naar Madrid (in de zomer 3 à 4x per week en in de winter 2 à 3 keer per week).

berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6,7 miljoen passagiers in 2019. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country