Nieuws & Media

Home

JetairFly start vluchten vanaf Eindhoven Airport naar Nador in Marokko

Eindhoven, 12 augustus 2014

De Belgische luchtvaartmaatschappij JetairFly, onderdeel van TUI Travel PLC. en zusteronderneming van het Nederlandse ArkeFly, heeft aangekondigd om met ingang van 27 oktober 2014 te starten met vluchten van Eindhoven naar het Marokkaanse Nador.

197472 nador 4a70a4 large 1457086678

De route van Eindhoven naar Nador zal 2x per week op maandag en vrijdag worden gevlogen. Deze route zal worden gevlogen met een uiterst moderne en stille Boeing 737-700 met 148 zitplaatsen. Nador, gelegen in het Noordoosten van Marokko, is een prachtige stad nabij het Rifgebergte met 150.000 inwoners. De stad is het economisch middelpunt van de streek De Rif en een belangrijke handelscentrum voor vis, fruit en vee.

Vliegtickets voor deze nieuwe vlucht naar Nador zijn verkrijgbaar via de website:

berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6,7 miljoen passagiers in 2019. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country