Nieuws & Media

Home

Incident 2 maart 2016

Eindhoven, 2 maart 2016

Vanochtend om 08:15 uur heeft op Eindhoven Airport een incident plaatsgevonden.

Een zakenvliegtuig van het type Cessna Citation 525 van de ASL Aviation Group is tijdens de start gestrand op de startbaan van Eindhoven Airport met problemen aan de wielen.

Over de gevolgen van het incident is op dit moment nog niets bekend, anders dan dat de luchthaven gesloten is voor al het vliegverkeer tot vooralsnog 11:00 uur.

Eindhoven Airport publiceert nieuwe ontwikkelingen in relatie tot dit incident zo snel mogelijk op haar website en via Twitter.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6 miljoen passagiers in 2018. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 80 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country