Nieuws & Media

Home

3e Eindhoven Airport Run

Eindhoven, 17 maart 2016

Op zondag 3 april 2016 wordt de Eindhoven Airport Run gehouden. Het is de derde keer dat Eindhoven Airport, in samenwerking Golazo Sports SX dit evenement voor de omgeving organiseert. De eerste twee runs waren zeer succesvol. Op dit moment zijn er 30% meer inschrijvingen dan vorig jaar rond deze tijd. De run vindt plaats op en rondom Eindhoven Airport en kent drie afstanden: 5 km en 13,4 km en een kidsrun (1,5 km).

Eindhoven Airport wil graag een bedrijf zijn dat past binnen haar omgeving, een omgeving waar mensen wonen en werken. Het is enorm leuk om de omgeving op een andere manier te verbinden met de luchthaven. De vele enthousiaste reacties en het saamhorigheidsgevoel na de runs van 2014 en 2015, heeft ons doen besluiten om wederom een vervolg aan de Eindhoven Airport Run te geven.

Joost Meijs, algemeen directeur van Eindhoven Airport. 

Er zullen diverse activiteiten worden georganiseerd bij de start, finish en langs de route. Daarnaast maken de deelnemers aan de run via hun startnummer kans op prijzen, zoals vliegtickets, ontbijt voor twee personen, iPad mini en allerlei andere leuke verrassingspakketten. Bovendien komt Phoxy van PSV tijdens de Eindhoven Airport Run een bezoekje brengen aan Eindhoven Airport!

Gedurende de run dient men rondom Eindhoven Airport rekening te houden met tijdelijke verstoringen en extra reistijd. Voor meer informatie over de parcoursen en de inschrijving voor dit hardloopevenement kunnen geïnteresseerden terecht op: 

199370 persfoto%20eindhoven%20airport%20run 37318b original 1458556035
Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6,7 miljoen passagiers in 2019. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country