Nieuws & Media

Home

JetairFly start vluchten vanaf Eindhoven Airport naar Oujda in Marokko

Eindhoven, 5 juli 2016

De Belgische luchtvaartmaatschappij JetairFly, onderdeel van TUI Travel PLC. en zusteronderneming van TUI Airlines Netherlands, heeft aangekondigd om met ingang van 1 november 2016 te starten met vluchten van Eindhoven naar het Marokkaanse Oujda.

De route van Eindhoven naar Oujda zal twee keer per week op dinsdag en zaterdag worden gevlogen. Deze route zal worden gevlogen met een uiterst moderne Boeing 737-700 met 148 zitplaatsen.

Oujda, gelegen in het Noordoosten van Marokko op zo’n 15 kilometer van de grens met Algerije, is de hoofdstad van de grensstreek Oriental en is een belangrijke handelsstad met 450.000 inwoners. Daarnaast heeft de stad een belangrijk technologisch centrum, Technopol. Toeristen zijn vooral te vinden in de souks van de stad en in de oude medina met de grote moskee.

Oujda is de tweede bestemming voor JetairFly vanaf Eindhoven Airport. De luchtvaartmaatschappij vliegt ook twee keer per week naar Nador, Marokko.

Vliegtickets voor deze nieuwe vlucht naar Oujda zijn verkrijgbaar via de website:

216553 oujda 3fbc14 original 1467706852
Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6,7 miljoen passagiers in 2019. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country