Nieuws & Media

Home

Ryanair start vluchten van Eindhoven naar Napels

Eindhoven, 1 december 2016

Luchtvaartmaatschappij Ryanair heeft vandaag aangekondigd om met ingang van april 2017 vluchten te gaan uitvoeren tussen de luchthaven van Napels Capodichino (Italië) en Eindhoven Airport.

Voor Eindhoven Airport betekent dit een verdere versteviging van haar netwerk richting Italië, nadat Ryanair in een eerder stadium ook al een nieuwe route naar Bologna in Italië heeft aangekondigd (start 3 april 2017).

De route van Eindhoven naar Napels zal initieel 2x per week worden gevlogen (iedere maandag en zondag). Ryanair vliegt de route met een moderne Boeing 737-800 (189 stoelen). Start van de nieuwe route naar Napels is vrijdag 7 april 2017. Ryanair biedt het komende jaar 37 bestemmingen aan vanaf haar Brabantse basis, Eindhoven Airport.

Ryanair breidt haar netwerk vanaf Eindhoven Airport verder uit met deze nieuwe route naar Italië. Met een miljoen inwoners is Napels de op twee na grootste stad van Italië. Het is spectaculair gelegen vlakbij de vulkaan Vesuvius en met het beroemde uitzicht op de baai van Napels en de bijzondere eilanden Capri, Ischia en Procida. Economisch gezien is Napels de vierde economie van Italië en is het een van de belangrijkste havens in het Middellandse Zee gebied. Voor de regio Eindhoven is de verbinding met Napels een mooie aanwinst!

Fons Latour, Head of Route Development
Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in onze klantbelofte. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven circa 1500 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country