Nieuws & Media

Home

234761 20170124 eindhovenairport csu 0001 lr%20ondertekening 7fbd9a original 1485261068

Eindhoven Airport kiest voor CSU

Eindhoven, 24 januari 2017

Eindhoven Airport heeft voor de komende 4 jaar een contract gesloten met CSU. Het contract zal per 1 april 2017 ingaan. Het nieuwe contract speelt in op de klantbelofte van Eindhoven Airport “Always Easy” en legt de nadruk op klantbeleving. Daarnaast zal er ook focus liggen op innovatie en duurzaamheid.

CSU zal verantwoordelijk worden voor een aantal facilitaire diensten op de luchthaven, waaronder het schoonhouden van de terminal en kantoorpanden, glasbewassing en gevelreiniging, groenvoorziening buiten en bouwkundige en installatietechnische reinigingswerkzaamheden. Eindhoven Airport hechtte in de Europese aanbesteding veel waarde aan het inspelen op Corporate Responsibility en de gastvrijheid op de luchthaven. Het combineren van activiteiten biedt zowel Eindhoven Airport als CSU meer ruimte voor product- en procesinnovaties.

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6,7 miljoen passagiers in 2019. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 85 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country