Nieuws & Media

Home

Vandaag is het hoogste punt van het Multi Purpose Building (MPB) gevierd!

Eindhoven, 27 januari 2017

Het MPB verrijst op de huidige parkeerplaats P1 tegenover de terminal. Het gebouw combineert verschillende functies, zoals een overdekte OV-terminal en een McDonald’s restaurant op de begane grond.

Op de drie verdiepingen daarboven bevinden zich de kiss and ride zone, kort parkeren P1 en functies zoals Parkeerbeheer en Services gericht op mobiliteit. De oplevering is volgens planning halverwege 2017.

De bouw van het MPB maakt onderdeel uit van het plan van Eindhoven Airport om de kwaliteit van het buitengebied te verbeteren. De upgrade van het buitengebied zal medio 2018 worden opgeleverd, waarbij beleving en gemak centraal staan.

235202 20170127 eindhovenairport hoogstepuntmpb 0001 lr 9e8c9d large 1485523670

Het projectteam Eindhoven Airport N.V. en het projectteam BAM

Download PDF
Download PDF
berichten
Over Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is de tweede luchthaven van Nederland met ruim 6 miljoen passagiers in 2018. De luchthaven zorgt voor een makkelijke verbinding van Brainport met Europa en verder, in balans met de omgeving. Het gemak voor de reiziger komt tot uiting in de klantbelofte ‘Always Easy’. De luchtvaartmaatschappijen verbinden Zuid-Nederland met meer dan 80 toeristische en zakelijke bestemmingen. Samen met de partnerbedrijven biedt de luchthaven bijna 2000 arbeidsplaatsen en is daarmee een van de grote werkgevers in de regio. We zijn ons bewust van de maatschappelijke impact die een luchthaven heeft. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA, we hebben continu aandacht voor het evenwicht tussen internationale connectiviteit en de leefbaarheid in de omgeving. De aandelen van Eindhoven Airport N.V. zijn in handen van Schiphol Nederland B.V., de Provincie Noord-Brabant en de Gemeente Eindhoven.

Voor meer informatie - E-mail: press@eindhovenairport.nl Telefoon: 040-2919855 http://nieuws.eindhovenairport.nl/nl Twitter: https://twitter.com/EINairport


×

Select country